Combina frigorifica Arctic AK60386M40NFMT pareri si review

? Arctic AK60386M40NFMT - 358 litri, Clasa A++, 39 dB, Full No Frost, 5 ani garantie
Combina frigorifica Arctic AK60386M40NFMT

Product Name: Arctic AK60386M40NFMT

Product Description: Arctic AK60386M40NFMT este o combina frigorifica cu volum net total de 358 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un nivel al zgomotului de doar 39 dB si utilizeaza un sistem de racire Full No Frost.

Brand: Arctic

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Arctic AK60386M40NFMT este o combina frigorifica moderna cu eficienta energetica buna si volum generos. Designul elegant, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.  

Pros

+ design elegant sem-incorporabil

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiilor interioare

+ sistem de racire Full No Frost

+ tehnologie Air Flow Dual Tech

+ garantie extinsa de 5 ani

Cons

– panoul mecanic de control

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Investitiile din ultimii an adus o imbunatatire a electrocasnicele produse de Arctic, atat in ceea ce priveste designul cat si specificatiile tehnice. De exemplu, cele mai noi modele de combine frigorifice au finisaje din inox, manere integrate in usi si o eficienta energetica buna. In plus, sistemele de iluminare sunt cu led, nivelul zgomotului de functionare este unul rezonabil iar racirea uniforma este asigurata prin curenti de aer multidirectionali. O astfel de combina frigorifica moderna este si modelul lansat in 2020 a carui prezentare o veti gasi in randurile urmatoare. 

Combina frigorifica Arctic AK60386M40NFMT

Combina frigorifica din gama 2020

Arctic AK60386M40NFMT este o combina frigorifica de generatie noua care are un design elegant cu finisaje metal look si manere orizontale integrate in usi. Combina este semi-incorporabila si face parte din gama EFI Line, deschiderea usilor la 90º  permitand instalarea langa corpuri de mobilier cu diferite inaltimi. In plus, balamalele reversibile permit modificarea directiei de deschidere a usilor in functie de spatiul disponibil. Combina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 67 cm si o inaltime de 202.5 cm, iar din volumul total de 358 litri, 215 litri sunt alocati frigiderului si 143 litri congelatorului. 

Compresor economic si silentios

Compresorul combinei Arctic AK60386M40NFMT are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, cei 298 kWh consumati anual avand un cost lunar de cel mult 16.5 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul este si silentios, nivelul zgomotului de 39 dB fiind mult mai redus in comparatie cu modelele de generatie mai veche. Combina utilizeaza sistemul de racire Full No Frost care nu permite formarea ghetii in spatiile interioare, decongelarea periodica nemafiind necesara. 

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific are o organizare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla securizata in partea superioara. Pentru sticle, borcane, cutii sau suportul de oua aveti la dispozitie 3 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Tehnologia Air Flow Dual Tech utilizeaza curenti multidirectionali de aer pentru pastrarea prospetimii alimentelor iar ventilatorul contribuie la distributia unifrma a umiditatii in interior. Congelatorul este impartit in 4 compartimente si ofera spatiu suficient pentru depozitarea carnii, pestelui, legumelor sau deserturilor. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 33 de ore.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK60386M40NFMT

Panoul de control mecanic permite modificarea facila a temeraturii interioare din cele doua spatii iar sistemul de iluminare cu led contribuie la eficienta energetica buna a acestui model. Achizitionand aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantia extinsa de 5 ani oferita de Arctic

Puncte tari

+ design elegant sem-incorporabil

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare eficienta a spatiilor interioare

+ sistem de racire Full No Frost

+ tehnologie Air Flow Dual Tech

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– panoul mecanic de control

– pretul este destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Arctic AK60386M40NFMT este o combina frigorifica moderna cu eficienta energetica buna si volum generos. Designul elegant, nivelul redus al zgomotului si garantia extinsa oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.