LG GBB569MCAMB, Combina frigorifica, 451 Litri, Clasa A++, Full No Frost – Pareri si Review

? LG GBB569MCAMB - 451 litri, Clasa A++, 41 dB, Total No Frost, Wi-Fi
Combina frigorifica LG GBB569MCAMB

Product Name: LG GBB569MCAMB

Product Description: LG GBB569MCAMB este o combina frigorifica cu un volum generos (451 litri) si o eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si de conectivitate Wi-Fi.

Brand: LG

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

LG GBB569MCAMB este o combina frigorifica eleganta care are un volum generos si spatii interioare bine organizate. Panoul de control extern, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ sisteme si tehnologii moderne

+ extragarantie de 10 ani pentru compresor

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– nivelul zgomotului este destul de mare

Alegerea aparatelor electrocasnice trebui sa fie facuta atat in functie de dimensiuni si spatiu disponibil dar si de cate persoane vor deservi. De exemplu, o familie formata din 2-3 persoane va avea nevoie de un aparat frigorific mai compact cu volum de pana la 350 litri, in timp ce o familie cu 2-3 copii pentru care se gateste zilnic va necesita o combina frigorifica cu un volum de pana la 450 litri. Pe langa volum, va trebui sa mai luati in considerare si designul, compartimentarea spatiilor interioare, eficienta energetica sau nivelul zgomotului. LG GBB569MCAMB este o astfel de combina frigorifica cu un volum generos iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia. 

Combina frigorifica LG GBB569MCAMB

LG GBB569MCAMB – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica LG GBB569MCAMB are un design elegant cu finisaje gri antracit. Manerele verticale situate in partea exterioara a usilor au aceeasi nuanta, contribuind la designul elegant al combinei. Cele doua usi sunt reversibile, putand fi modificata directia de deschidere in functie de amenajarea bucatariei. Acest model are un volum generos de 451 litri, din care 73% sunt alocati spatiului friorific (329 litri) si 27% congelatorului (122 litri). Volumul generos vine cu dimensiuni pe masura (70.5 x 74 x 185 cm), ceea ce inseamna ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare. 

Compresor smart inverter

LG GBB569MCAMB are un compresor smart inverter care beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani oferita de LG, ca si in cazul altor modele precum LG GBB61PZHMN, LG GBF71PZDMN, LG GBP62MCVFN sau LG GBB62MCJMN. Eficienta energetica este incadrata in clasa A++, consumul energetic anual fiind estimat de producator la 292 kWh. Nivelul zgomotului de 41 dB nu este unul foarte redus, insa este comparabil cu cel al altor modele cu volum similar. Compresorul linera asigura o racire uniforma pe tot parcursul zilei, indiferent de temperatura exterioara. Combina utilizeaza un sistem de racire Total No Frost care asigura o distributie eficienta a aerului in frigider si nu permite formarea ghetii in congelator. 

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific dispune de doua compartimente Fresh Balancer si Fresh Zone care permit depozitarea unor canitati mari de fructe si legume in conditii optime de temperatura si umiditate. Deasupra celor doua compartimente se afla doua rafturi din sticla securizata din care unul este pliabil in doua trepte pentru a face loc vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului se afla alte 6 rafturi din plastic transparent unde veti putea depozita sticle, borcane sau cutii de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu led are o lumina rece, contribuind la eficienta energetica buna a combinei.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, dintre care cel din mijloc permite pastrarea alimentelor mai voluminoase. In plus, exista si un aparat pentru gheata care contine o tava cu rasucire pentru utilizare facila. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este suficient de buna, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de cel mult 15 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB569MCAMB

Conectivitate Wi-Fi

Panoul de control contine un display digital integrat extern care afiseaza temperaturile din cele doua spatii si permite activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt racire si congelare rapida sau activarea modului Eco pentru reducerea consumului energetic. Mai mult, gratie conectivitatii Wi-Fi, veti putea modifica aceste setari si prin intermediul aplicatiei mobile SmartThinq. Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Multi Air Flow (asigura distribuirea uniforma a aerului rece in frigider) sau Door Cooling (asigura racirea eficienta a alimentelor pastrate pe rafturile superioare prin gura de aerisire din plafon). 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ conectivitate Wi-Fi

+ eficienta energetica A++

+ sisteme si tehnologii moderne

+ extragarantie de 10 ani pentru compresor

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– nivelul zgomotului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, LG GBB569MCAMB este o combina frigorifica eleganta care are un volum generos si spatii interioare bine organizate. Panoul de control extern, conectivitatea Wi-Fi si garantia extinsa pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Manual de utilizare LG GBB569MCAMB