Frigider cu doua usi Bosch KDN56AI22 review

Bosch KDN56AI22
  • Design
    (4.8)
  • Consum
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Bosch KDN56AI22 este un frigider modern cu doua usi, cu spatii generoase si o compartimentare eficienta. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile de ultima generatie sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Bosch. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Bosch are cele mai accesibile preturi dintre toti producatorii de aparate electrocasnice premium. Pe langa calitatea spatiile interioare foarte bine organizate, aparatele frigorifice comercializate sub brandul Bosch au si designuri elegante care permit integrarea in bucatarii cu amenajari moderne sau minimaliste. In plus, frigiderele si combinele Bosch au si o fiabilitate excelenta care le asigura o durata mai lunga de viata, care poate sa depaseasca 10 ani. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider produs de Bosch care are un volum generos. 

Frigider Bosch KDN56AI22

Frigider modern cu doua usi

Bosch KDN56AI22 este un frigider cu doua usi si design elegant cu finisaje din inox EasyClean si manere verticale din aluminiu in partea exterioara a usilor. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand fi modificate usor in functie de amenajarea bucatariei. Frigiderul are dimensiuni de 186 x 70 x 77 cm si un volum net de 466 de litri din care 369 de litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 97 de litri celui de congelare. 

Nivel foarte redus al zgomotului

Bosch KDN56AI22 are un compresor cu doua circuite de racire si un consum energetic destul de ridicat care este incadrat doar in clasa de eficienta A+, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 21 de lei. Daca eficienta energetica nu este cea mai buna, nivelul zgomotului este in schimb unul dintre atuurile acestui model, valoarea de 43 dB fiind foarte scazuta daca luam in considerare volumul care depaseste 450 de litri. 

Spatiu de refrigerare generos

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care au suporturi telescopice si gliseaza foarte usor in afara, pentru accesarea facila a tuturor vaselor si alimentelor. Pentru sticle aveti la dispozitie un raft din sarma sau unul din cele 3 rafturi de pe usa frigiderului unde veti putea sa pastrati si alte borcane, caserole sau recipiente de diferite dimensiuni. In partea inferioara exista doua compartimente Vita Fresh, unul cu o temperatura constanta de 0 grade Celsius, potrivit pentru alimentele proaspete pe care urmeaza sa le gatiti si unul cu un control al umiditatii care va pastra prospetimea fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel uniform de lumina pentru intreg frigiderul iar filtru de carbon AirFresh elimina mirosurile neplacute din interior. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Bosch KDN56AI22

Congelator cu o compartimentare moderna

Congelatorul este impartit in doua compartimente, din care cel superior poate fi utilizat pentru congelarea rapida a alimentelor recent introduse. Pe usa congelatorului exista alte doua compartimente unde veti putea sa pastrati cuburile de gheata pentru bauturi sau caserole cu deserturi de dimensiuni mai mici. Capacitatea de congelare de 9 Kg in 24 de ore este destul de buna, la fel ca si autonomia de 15 ore in cazul unei defectiuni a retelei electrice. 

Tehnologii si sisteme de ultima generatie

Panoul de control are un display digital si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor si activarea functiilor de super-congelare sau super-racire. Acest frigider utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum No Frost care impiedica formarea ghetii in spatiile interioare, FreshSense care mentine temperatura constanta cu ajutorul a doi senzori inteligenti de monitorizare sau MultiAirflow care utilizeaza curenti de aer rece delicati pentru reducerea timpilor de racire. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital

+ spatii generoase si bine organizate

+ nivel redus al zgomotului

+ functii si tehnologii moderne

+ iluminare cu LED

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch KDN56AI22 este un frigider modern cu doua usi, cu spatii generoase si o compartimentare eficienta. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile de ultima generatie sunt alte avantaje ale acestui frigider produs de Bosch.