Combina frigorifica LG GBB72MCEFN review

LG GBB72MCEFN
  • Consum
    (5)
  • Functii si sisteme
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

LG GBB72MCEFN este o combina frigorifica eleganta cu un compresor de generatie noua si spatii interioare bine compartimentate. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de LG.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Companiile sud-coreene Samsung si LG au in oferte numeroase aparate frigorifice care au atat designuri elegante dar si specificatii tehnice excelente. Liniile drepte, finisajele din inox anti-amprenta si display-urile digitale fac ca aceste combine frigorifice sau frigidere sa sa incadreze perfect in bucatarii cu amenajari contemporane sau moderne. Alte atuuri ale acestor aparate frigorifice sunt organizarea eficienta a spatiilor interioare, nivelul redus al zgomotului de functionare si eficienta energetica foarte buna. In continuare va vom prezenta un astfel de aparat frigorific care se afla in portofoliul LG.

Combina frigorifica LG GBB72MCEFN

Combina frigorifica cu design atragator

LG GBB72MCEFN este o combina frigorifica cu un design interesant negru mat cu un element decorativ cromant care marcheaza manerele orizontale integrate in usi. Cele doua usi se deschid spre dreapta insa sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le veti putea modifica directia de deschidere in functie de organizarea spatiului din bucatarie. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 68.2 x 203 cm si un volum total de 384 de litri din care spatiul frigorific are alocati 277 de litri iar congelatorul 107 litri.

Compresor Linear Inverter cu eficienta A+++

Compresorul Linear Inverter are atat un consum foarte redus de energie dar si un nivel scazut al zgomotului de functionare. Consumul anual este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, cei 193 kWh avannd un cost lunar de aproximativ 10.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 36 dB, LG GBB72MCEFN fiind una din cele mai silentioase combine frigorifice de pe piata din acest moment. 

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific este compartimentat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata din care unul este pliabil, insa aveti la dispozitie si un raft metalic pentru sticlele cu vin sau alte bauturi. In partea inferioara exista doua compartimente, Fresh Balancer care este ideal pentru pastrarea fructelor si legumelor si Fresh Converter care asigura o temperatura constanta pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra recipiente, borcane sau cutii de diferite marimi dar si suportul pentru oua. Sistemul de iluminare Soft LED asigura un nivel bun de vizibilitate insa contribuie si la eficienta energetica excelenta a combinei. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB72MCEFN

Congelator cu 3 rafturi

Congelatorul are 3 sertare transparete din care cel din mijloc este cel mai spatios, permitand depozitarea unor caserole mai voluminoase. Capatacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este una excelenta daca o raportam la volumul congelatorului iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 19 ore. 

Display digital cu touchscreen

Panoul de controil are un display digital cu touch care permite setarea facila a temperaturilor interioare in 5 trepte disponibile dar si activarea functiilor de racire sau congelare rapida. Acest model utilizeaza senzori digitali pentru controlul temperaturii dar si mai multe tehnologii moderne dezvoltate de LG precum Door Cooling prin care racirea se face mult mai rapid sau Smart ThinQ care permite controlarea functiilor cheie cu ajutorul aplicatiei de mobil. Alte functii utile sunt Eco Friendly pentru reducerea consumului energetic, blocarea accesului copiilor la meniu sau Smart Diagnosis pentru diagnosticarea facila a eventualelor erori. 

Puncte tari

+ design elegant

+ compresor Linear Inverter

+ eficienta energetica A+++

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ spatiu frigorific cu organizare flexibila

+ display digital cu touch

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG GBB72MCEFN este o combina frigorifica eleganta cu un compresor de generatie noua si spatii interioare bine compartimentate. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produsa de LG. 

Manual LG GBB72MCEFN