Arctic AK60350M30MT, Combina Frigorifica, 331 litri, Clasa F, 39 dB – Pareri si Review

Arctic AK60350M30MT - 331 litri, Clasa F, 39 dB, iluminare cu LED
Combina frigorifica Arctic AK60350M30MT

Product Name: Arctic AK60350M30MT

Product Description: Arctic AK60350M30MT este o combina frigorifica eleganta cu volum de 331 litri si clasa energetica F. Combina dispune de un sistem de iluminare cu led si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Arctic

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Iluminare si zgomot
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.3

Sumar

Arctic AK60350M30MT este o combina frigorifica cu un design minimalist si spatii interioare bine organizate. Sistemul de iluminare cu led, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic. 

Pros

+ design elegant

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu led

+ pret redus in aceasta perioada

Cons

– consumul energetic este destul de ridicat

– lipsa tehnologiei No Frost

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifica produse de compania autohtona Arctic se adreseaza in general clientilor cu venituri mai mici. Totusi, gratie investitiilor din ultimii ani, exista si modele care suprind placut atat prin designul actual cat si prin specicatiile tehnice bune. Compresoarele de generatie noua sunt mai economice si silentioase iar tehnologiile moderne asigura pastrarea alimentelor o perioada mai lunga de timp. Arctic AK60350M30MT este un astfel de aparat frigorific modern iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Combina frigorifica Arctic AK60350M30MT

Arctic AK60350M30MT – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Arctic AK60350M30MT are un design minimalist cu finisaje Metal Look si manere incorporate in cele doua usi. Alte combine frigorifice cu design similar sunt Bosch KGN39IJEA, LG GBB92STACP, Whirlpool W5821EOX sau Samsung RB38T672ESA/EF. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta, insa aceasta poate fi schimbata in functie de amenajarea bucatariei. Aceasta combina are o forma patrata (59.5 x 59.2 cm) si o inaltime de 200.9 cm, raftul de sus fiind mai greu accesibil pentru persoanele mai scunde. Volumul net total al combinei este de 331 litri (226 litri spatiul frigorific si 105 litri cel de congelare), fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Compresor silentios

Arctic AK60350M30MT are un compresor silentios, care are un nivel al zgomotului de doar 39 dB care este incadrat in clasa C. Din pacate, eficienta energetica nu este foarte buna, fiind incadrata in clasa F pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este de 301 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar cu energia consumata de aproximativ 18 lei. Sistemul de racire nu este de tip No Frost, astfel ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura functionarea corecta a compresorului. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Arctic AK60350M30MT

Frigider bine organizat

Spatiul frigorific are o organizare clasica, in partea inferioara existand un compartiment Garden Fresh care asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume. Deasupra acestui compartiment exista 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Cele 3 rafturi situate pe usa pot de asemenea sa fie ajustate pe inaltime. Sistemul de iluminare Eco Led asigura o lumina alba puternica, caldura degajata fiind insa mai redusa in comparatie cu un sistem traditional. 

Congelatorul este impartit in 4 sertare transparente, care permit depozitarea pe tipuri de alimente pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 5.8 Kg in 24 de ore este suficienta de buna, la fel ca si autonomia de 15 ore fara curent. Termostatul este mecanic si permite ajustarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare.

Puncte tari

+ design elegant

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ sistem de iluminare cu led

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– consumul energetic este destul de ridicat

– lipsa tehnologiei No Frost

Concluzii

In concluzie, Arctic AK60350M30MT este o combina frigorifica cu un design minimalist si spatii interioare bine organizate. Sistemul de iluminare cu led, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Arctic.