Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXB review

Beko RCNA366E30ZXB
  • Consum
    (4.5)
  • Design
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Beko RCNA366E30ZXB este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital cu touch si tehnologiile moderne sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Beko.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele si combinele frigorifice sunt cele mai mari aparate electrocasnice, astfel ca pot sa influenteze atat designul bucatariei dar si consmul energetic al casei sau apartamentului unde sunt instalate. Din fericire, exista numeroase combine frigorifice care au atat un design modern, cu finisaje elegante cat si o eficienta energetica mult mai buna in comparatie cu modelele mai vechi. In plus, cele mai noi modele utilizeaza si tehnologii moderne care permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica care este produsa de compania turceasca Beko, unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european.

Combina frigorifica Beko RCNA366E30ZXB

Combina frigorifica eleganta

Beko RCNA366E30ZXB este o combina frigorifica cu un design modern cu linii drepte, finisaje din inox si un display digital cu touch in partea superioara. Manerele orizontale au un element decorativ cromat, usile avand deschidere spre dreapta care insa se poate modifica in functie de necesitati. Combina are dimensiuni de 59.5 x 66.1 x 185.9 cm si un volum net total de 324 de litri, fiind potrivita pentru familiile formate din doua-trei persoane.

Eficienta energetica si silentiozitate

Beko RCNA366E30ZXB are un compresor economic cu un consum anual de energie de 270 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 14.5 lei. Nivelul redus al zgomotului este un alt atu al acestui model, valoare de 40 dB fiind comparabila cu cea a altor modele cu volum si specificatii similare.

Frigider cu o compartimentare inteligenta

Frigiderul are un volum de 215 litri si este compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi din sticla securizata pe care puteti depozita o cantitate de alimente de pana la 25 Kg. In partea inferioara se afla un compartiment 0°C care mentine o temperatura redusa potrivita pentru alimentele pe care urmeaza sa le preparati dar si un compartiment EverFresh+ care pastreaza un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa poate fi consumate pana la 30 de zile dupa depozitare. Pe usa frigiderului exista trei rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati atat sticlele si recipientele cu bauturi cat si cutiile si borcanele mai mici sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led ofera o lumina buna chiar si compartimentelor inferioare insa contribuie si la consumul redus de energie al acestui model.

Congelator spatios

Spatiul de congelare are un volum de 109 litri si este impartit in trei compartimente, din care cel superior beneficiaza de un ventilator suplimentar care permite congelarea mai rapida a alimentelor. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de redusa, insa autonomia in cazul unei pene de curent poate ajunge pana la 33 de ore.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA366E30ZXB

Tehnologii de ultima generatie

Panoul de control cu touch permite setarea rapida a temperaturilor din frigider si congelator dar si a functiilor de racire si congelare rapida sau activarea modului vacanta care metine alimentele proaspete cu un consum redus de energie. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne precum Active Dual Cooling care utilzieaza curenti de aer independenti pentru spatiile de refigerare si congelare, No Frost care nu permite formarea ghetii in spatiile interioare sau Active odour filter care elimina mirosurile neplacute din frigider.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital cu touch

+ spatiu de refrigerare bine compartimentat

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impiediment pentru familiile cu venituri mai mici

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA366E30ZXB este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital cu touch si tehnologiile moderne sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Beko.