Samsung RT35K553PS9/EO, Frigider cu 2 usi, 364 litri, Clasa E, 5 in 1 – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung RT35K553PS9/EO - 364 litri, Clasa E, 40 dB, No Frost, Smart Conversion
Frigider Samsung RT35K553PS9/EO

Product Name: Samsung RT35K553PS9/EO

Product Description: Samsung RT35K553PS9/EO este un frigider cu 2 usi care are un volum net de 364 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa E. Frigiderul dispune de un sistem de racire no Frost Dual Cooling Plus si are un nivel al zgomotului de 40 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung RT35K553PS9/EO este un frigider de generatie noua cu un design elegant si o organizare buna a spatiilor interioare. Cele 5 moduri de conversie, display-ul digital extern si extragarantia pentru compresor sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ 5 moduri de conversie;

+ spatii interioare bine organizate;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– eficient energetica este incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului nu este foarte redus;

Aparatele electrocasnice mari produse de compania sud-coreeana Samsung se remarca printr-un design modern si finisaje elegante. Totusi, designul nu este principalul atu al acestor electrocasnice. Cele mai noi modele de frigidere, masini de spalat rufe sau vase produse de Samsung utilizeaza tehnologii de ultima generatie, care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Samsung RT35K553PS9/EO este un astfel de aparat frigorific de generatie noua, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Frigider Samsung RT35K553PS9/EO

Samsung RT35K553PS9/EO – frigider elegant cu 2 usi

Frigiderul Samsung RT35K553PS9/EO are un design minimalist cu finisaje din inox si display digital in partea superioara. Manerele orizontale sunt incorporate in cele doua usi si sunt marcate cu un element decorativ cromat care contribuie la eleganta designului. Acest frigider are un volum net de 364 litri, din care 275 litri sunt alocati spatiului frigorific si 89 litri celui de congelare. Frigiderul are o baza patrata (67.5 x 66.8 cm) si o inaltime de 171.5 cm, ambele spatii fiind accesibile usor chiar si de catre copii. Alte frigidere cu 2 usi cu specificatii tehnice bune sunt: Samsung RT38K553PS9/EO, Beko RDNT271I30XBN sau Beko RDNE505E30ZXBN

Sistem No Frost Twin Cooling Plus

Samsung RT35K553PS9/EO are un compresor digital inverter cu o fiabilitate excelenta, confirmata de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, consumul anual de 235 kWh avand un cost lunar de cel mult 16 lei. Nivelul zgomotului este de 40 dB, o valoare putinl mai mare in comparatie cu alte modele de generatie noua. Sistemul de racire No Frost utilizeaza doua circuite independente de racire (Twin Cooling Plus), care asigura prospetimea alimentelor din frigider si impiedica schimbul de mirosuri intre compartimente. Mai mult, in frigider exista un filtru de carbon care mentine aerul curat si igienic. 

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Frigiderul dispune de un compartiment generos in partea inferioara, care asigura conditii optime de umiditate pentru pastrarea fructelor si legumelor mai mult timp. In partea superioara exista un compartiment compact, care pastreaza o temperatura constanta de 0 grade Celsius, ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. Intre cele doua compartimente exista doua rafturi din sticla securizata, care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Pe usa frigiderului exista alte trei rafturi din plastic pentru sticle, cutii si borcane de diferite marimi. Sistemul de iluminare din plafon este tip led si asigura o vizibilitate buna chiar si pentru compartimentul din partea inferioara.

Spatiul de congelare este organizat cu ajutorul unui raft din plastic si a 2 rafturi mici situate pe usa. In plus, exista si un sistem de producere cuburi de gheata care poate fi mutat. Capacitatea de congelare este de 4 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni este de doar 8 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice 

Samsung RT35K553PS9/EO

Smart Conversion

Panoul de control are un display digital cu afisaj albastru si selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor din cele doua spatii interioare. Tot prin intermediul acestui panou de control veti activa unul din cele 5 moduri de conversie. Veti putea transforma congelatorul in frigider sau veti putea opri unul din cele doua spatii pentru a reduce consumul energetic atunci cand nu exista alimente pastrate in interior. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital tactil;

+ 5 moduri de conversie;

+ spatii interioare bine organizate;

+ garantie extinsa pentru compresor;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– eficient energetica este incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului nu este foarte redus;

Concluzii

In concluzie, Samsung RT35K553PS9/EO este un frigider de generatie noua cu un design elegant si o organizare buna a spatiilor interioare. Cele 5 moduri de conversie, display-ul digital extern si extragarantia pentru compresor sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Samsung.