Samsung RL436EFBASL/EO, Combina Frigorifica, 458 litri, Clasa E, No Frost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung RL436EFBASL/EO - 458 litri, Clasa E, 41 dB, No Frost
Combina frigorifica Samsung RL436EFBASL/EO

Product Name: Samsung RL436EFBASL/EO

Product Description: Samsung RL436EFBASL/EO este o combina frigorifica cu volum de 458 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eificenta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.3

Sumar

Samsung RL436EFBASL/EO este o combina frigorifica cu design elegant si volum generos. Dozatorul de apa, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa pentru compresor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design elegant;

+ dozator de apa;

+ organizare eficienta a spatiilor interioare;

+ sistem de racire No Frost;

+ extragarantie pentru compresor.

Cons

– eficienta energetica este incadrata in clasa E;

– pretul intreg este mare.

Consumul energetic al aparatelor electrocasnice creste proportional cu volumul celor doua spatii interioare. De exemplu, o combina frigorifica incadrata intr-o clasa superioara de eficienta energetica dar cu un volum generos va avea un consum energetic semnificativ mai mare decat un aparat frigorific compact cu o eficienta energetica mai slaba. Aparatele frigorifice cu un volum mai mare sunt potrivite pentru familiile cu mai multi membri, care gatesc mult acasa. Samsung RL436EFBASL/EO este o astfel de combina frigorifica cu un volum generos, iar in continuare va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Samsung RL436EFBASL/EO

Samsung RL436EFBASL/EO – combina frigorifica cu dozator

Combina frigorifica Samsung RL436EFBASL/EO are un design modern, cu finisaje din inox si manere verticale in partea exterioare a usilor. Pe usa frigiderului exista un dozator de apa, care are un rezervor cu alimentare facila. Cele doua usi sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de amenjarea spatiului de instalare. Acest model are un volum net de 458 litri, din care aproximativ doua treimi sunt alocate spatiului frigorific (154 litri) si o treime congelatorului (104 litri). Volumul generos vine insa cu dimensiuni pe masura (70 x 74 x 185 cm), astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte combine frigorifice produse de Samsung care au specificatii tehnice bune sunt: Samsung RB34T671ESA/EF, Samsung RB34T672FEL/EF sau Samsung BRB26602FWW/EF.

Compresor Digital Inverter

Samsung RL436EFBASL/EO are un compresor Digital Inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G). Consumul energetic este estimat de producator la 290 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 22 lei. Nivelul zgomotului este de 41 dB, o valoarea comparabila cu cea a altor modele cu volum mai mare de 400 de litri. Sistemul de racire No Frost nu permite formarea ghetii in congelator, iar orificiile amplasate la nivelul fiecarui raft asigura distribuirea uniforma a aerului rece in intreg spatiul frigorific. Confirmarea fiabilitatii compresorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung.

Samsung RL436EFBASL/EO

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific dispune de doua compartimente unde veti putea pastra fructele si legumele in conditii optime, care le asigura pastrarea proprietatilor nutritive mai mult timp. In partea superioara se afla doua rafturi din sticla securizata si unul metalic, pentru sticlele de vin si alte bauturi. Pe usa frigiderului, pe langa rezervorul dozatorului de apa, exista alte 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, borcane sau recipiente mai mici. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna, iar filtrul de deodorizare indeparteaza mirosurile neplacute din interior.

Congelatorul este impartit in 4 compartimente, din care cel superior este cel mai mic, fiind ideal pentru pastrarea inghetatei sau a altor deserturi. Exista si un aparat pentru gheata, care este foarte usor de utilizat. Capacitatea de congelare este de 10 Kg in 24 de ore iar autonomia fara curent este de 9 ore. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ dozator de apa;

+ organizare eficienta a spatiilor interioare;

+ sistem de racire No Frost;

+ extragarantie pentru compresor.

Puncte slabe 

– eficienta energetica este incadrata in clasa E;

– pretul intreg este mare.

Concluzii

In concluzie, Samsung RL436EFBASL/EO este o combina frigorifica cu design elegant si volum generos. Dozatorul de apa, sistemul de racire No Frost si garantia extinsa pentru compresor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Tags: