Frigider cu doua usi Candy CMDDS 5142W review

  • Consum
    (4)
  • Compartimentare
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.1

Sumar

Candy CMDDS 5142W este un frigider compact cu design simplu, cu un consum rezonabil de energie si un nivel scazut al zgomotului. Compartimentarea buna a frigiderului, sistemul eficient de iluminare si pretul accesibil fac din acest frigider o alegere excelenta pentru persoanele cu un venit mai redus.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca frigiderele sau combinele frigorifice cu un volum mare sunt potrivite pentru familiile formate din cel putin 4-5 persoane, modelele compacte sunt ideale pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Un frigider cu un volum de aproximativ 200 de litri va avea un consum redus de energie chiar daca nu este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica. Atat frigiderul cat si congelatorul vor oferi un spatiu suficient de depozitare a alimentelor proaspete dar si a preparatelor si deserturilor congelate. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de frigider compact care este comercializat sub brandul Candy.

Frigider cu 2 usi Candy CMDDS 5142W

Frigider cu design clasic

Candy CMDDS 5142W este un frigider cu doua usi si design simplu de culoare alba. Usile au manere verticale incorporate si deschidere standard spre dreapta care insa aceasta se poate modifica in functie de amenajarea spatiului de depozitare. Frigiderul are dimensiuni compacte (143 x 55 x 55 cm) si un volum net total de 204 litri, fiind ideal pentru bucatariile mai mici si pentru familiile care nu au copii.

Zgomot redus si consum rezonabil

Consumul energetic anual este de 217 kWh, fiind incadrat in clasa energetica A+, costul de de utilizare fiind de cel mult 12 lei. Nivelul zgomotului are o valoare de 40 dB, care este in concordanta cu volumul redus al acestui model, astfel ca nu va va deranja atunci cand gatiti sau cand luati masa.

Frigider spatios

Frigiderul ocupa cea mai mare parte a spatiului avand un volum net de 164 de litri si fiind compartimentat cu ajutorul celor doua rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime. In partea de jos se afla un compartiment mare pentru fructe si legume in care le veti putea pastra o perioada mai lunga de timp datorita nivelului optim de umezeala. Pe usa frigiderului se afla un raft mare mare unde veti putea depozita recipientele si sticlele mai mari si doua rafturi mai mici pentru cutii si borcane. Sistemul de iluminare cu led ofera un nivel optim de lumina atat pentru rafturi cat si pentru compartimentul de fructe si legume. Panoul de control este mecanic si ofera o setare facila a temperaturilor atat pentru frigider cat si pentru congelator.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Candy CMDDS 5142W

Congelator compact

Congelatorul are un volum de 40 de litri si este impartit in 2 compartimente de un raft de sticla, astfel ca va trebui sa pastrati alimentele in pungi sigilate pentru a nu face schimb de mirosuri. Capacitatea de congelare de 2 ore este destul de redusa la fel ca si perioada de autonomie de 13 ore in cazul unei pene de curent.

Puncte tari

+ design alb clasic

+ dimensiuni compacte

+ frigider bine compartimentat

+ nivel redus al zgomotului

+ pret accesibil

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este cea mai buna

Concluzii

In concluzie, Candy CMDDS 5142W este un frigider compact cu design simplu, cu un consum rezonabil de energie si un nivel scazut al zgomotului. Compartimentarea buna a frigiderului, sistemul eficient de iluminare si pretul accesibil fac din acest frigider o alegere excelenta pentru persoanele cu un venit mai redus.