Combina frigorifica Beko RCNA406E40LZXR review

Beko RCNA406E40LZXR
Combina frigorifica Beko RCNA406E40LZXR

Product Name: Beko RCNA406E40LZXR

Product Description: Beko RCNA406E40LZXR este o combina frigorifica cu volum net de 362 litri, sistem de racire Neo Frost Dual Cooling si eficienta energetica A+++.

Brand: Beko

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Daca va doriti o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica excelenta si cu spatii interioare bine organizate atunci Beko RCNA406E40LZXR poate fi o alegere foarte buna. Alte avantaje ale acestui model sunt nivelul redus al zgomotului, functiile de racire si congelare rapida si extra garantia de 5 ani.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania turceasca Beko este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european, portofoliul foarte variat incluzand atat aparate frigorifice, masini de spalat rufe si vase, uscatoare automate de rufe sau plite si cuptoare incorporabile. Electrocasnicele Beko au designuri moderne si utilizeaza tehnologii dezvoltate in ultimii ani pentru imbunatatirea performantelor si reducerea consumului energetic. Confirmarea calitatilor aparatelor electrocasnice comercializate sub brandul Beko este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. Un astfel de aparat frigorific cu specificatii tehnice excelente si design modern este si combina a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Combina frigorifica Beko RCNA406E40LZXR

Combina frigorifica eleganta

Beko RCNA406E40LZXR este o combina frigorifica lansata in acest an care are un design elegant Dark Inox si panou de control extern. La designul modern contribuie atat manerele orizontale integrate in cele doua usi cat si elementul cromat care le marcheaza. Usile se deschid la un unghi de 90 de grade si au directia de deschidere spre dreapta insa fiind reversibile se pot modifica usor in functie de amenajarea bucatariei. Aceasta combina are o latime de doar 59.5 cm, o adancime de 66.5 cm si o inaltime de 203 cm astfel ca va putea sa fie instalata chiar si intr-o bucatarie mai ingusta. Volumul net total al combinei este de 362 litri din care 253 litri sunt alocati frigiderului si 109 litri congelatorului. 

Compresor silentios si economic

Beko RCNA406E40LZXR are un compresor foarte economic, consumul anual de 188 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 11 lei. Pe langa consumul redus de energie, compresorul are si un nivel scazut al zgomotului de doar 37 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca veti lasa deschisa usa la bucatarie. 

Frigider cu 2 compartimente

Spatiul frigorific are doua rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si unul din metalic pentru sticlele de vin sau alte bauturi. In partea inferioara exista un compartiment EverFresh+ care asigura conditii optime pentru pastrarea fructelor si legumelor pana la 30 de zile si un compartiment Zero Grade ideal pentru pastrarea carnii, a pestelui sau a branzeturilor proaspete. Alte 4 rafturi din plastic se regasesc pe usa frigiderului si vor putea fi folosite pentru pastrarea sticlelor, borcanelor sau a suportului pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura iluminarea optima a intregului frigider dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei.

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul este impartit in 3 sertare, cel superior beneficiind de functia de congelare rapida a alimentelor perisabile. Capacitatea de congelare de 6 Kg in 24 de ore este destul de buna iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 33 de ore. Acest model utilizeaza tehnologia Neo Frost care asigura curenti de racire independenti in cele doua spatii interioare, impiedicand formarea ghetii in congelator. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA406E40LZXR

Panou de control extern

Panoul de control exterior are un display digital care afiseaza temperatura din cele doua spatii interioare si mai multe butoane tactile care permit setarea temperaturii sau activarea functiilor de racire si congelare rapida sau a modului de vacanta. Combina beneficiaza de un filtru de carbon activ care absoarbe mirosurile neplacute iar ventilatorul din spatiul frigorific asigura distribuirea uniforma a aerului rece in interior. Achizitionand aceasta combina in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantie extinsa de 5 ani prin inscrierea produsului pe site-ul Beko. 

Puncte tari

+ design elegant dark inox

+ display digital extern

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ tehnologie Neo Frost

+ garantie extinsa de 5 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, daca va doriti o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica excelenta si cu spatii interioare bine organizate atunci Beko RCNA406E40LZXR poate fi o alegere foarte buna. Alte avantaje ale acestui model sunt nivelul redus al zgomotului, functiile de racire si congelare rapida si extra garantia de 5 ani. 

Manual de utilizare Beko RCNA406E40LZXR

Tags: