Samsung RB34T652EB1/EF, Combina frigorifica, 341 litri, clasa E – Pareri si Review

▷ Samsung RB34T652EB1/EF Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF

Product Name: Samsung RB34T652EB1/EF

Product Description: Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica cu volum net de 341 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de doar 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.5

Sumar

Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica eleganta, cu finisaje negre si display digital exterior. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de racire Total No Frost sau garantia extinsa pentru compresor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung.

Pros

+ design premium;

+ dozator de apa;

+ nivel redus al zgomotului;

+ sisteme si tehnologii moderne;

+ functii de racire si congelare rapida;

+ garantie extinsa pentru compresor.

Cons

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– eficienta energetica incadrata in clasa E.

Aparatele frigorifice produse de compania sud-coreeana Samsung se remarca printr-un design elegant, care permite integrarea facila a acestora intr-o locuinta noua. Totusi, pe langa design, combinele frigorifice si frigiderele produse de Samsung dispun si de specificatii tehnice bune, comparabile cu cele ale altor companii de renume. In plus, tehnologiile dezvoltate de Samsung asigura conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete si congelate cu un consum energetic redus. Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica lansata recent, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF

Samsung RB34T652EB1/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF are un design premium, cu finisaje negre si display digital in partea superioara. Designul elegant este completat de manerele orizontale integrate in usi si marcate cu cu element cromat. Combina dispune de un dozator de apa, care va fi util in zilele caniculare de vara. Partea din spate a combinei este acoperita cu un capac metalic, care este usor de curatat si protejeaza agregatul frigorific de depunerile de praf.  Acest model are un volum net de 341 litri din care frigiderul are un volum de 227 litri, iar congelatorul are 114 litri, fiind potrivita pentru o familie formata din trei persoane.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 185.3 cm, instalarea putand sa fie facuta intr-o bucatarie cu dimensiuni medii sau mari. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: Samsung RB38T650EB1/EF sau LG GBB72MCEGN.

Compresor, eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Samsung RB34T652EB1/EF

Samsung RB34T652EB1/EF are un compresor care utilizeaza tehnologia Digital Inverter, care regleaza automat viteza in functie de nivelul de racire necesar. Eficienta energetica este incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G, consumul anual comunicat de producator fiind de 254 kWh. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata.

Sistemul de racire No Frost impiedica formarea ghetii in congelator, eliminand astfel necesitatea decongelarii periodice. In plus, sistemul All-Around Cooling asigura racirea uniforma a spatiilor interioara, prin suflarea aerului rece in dreptul fiecarui raft. 

Organizarea spatiilor interioare

Samsung RB34T652EB1/EF

Frigiderul are o organizare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara. Deasupa acestuia se afla trei rafturi din sticla securizata si unul din metal si plastic pentru sticlele de vin. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic, unde puteti pastra borcane, cutii sau alte recipiente. Tot aici se afla si rezervorul pentru dozatorul de apa, care se alimenteaza destul de usor. Sistemul de iluminare este tip LED si asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul frigorific. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cel superior este mai mic, fiind potrivit pentru inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este de 8 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 9 ore.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control extern contine un display digital cu afisaj albastru, unde puteti vetea temperaturile din cele doua spatii interioare. Selectorul tactil permite modificarea facila a temperaturilor si activarea functiilor de racire si congelare rapida. Combina dispune de o garantie standard de 24 de luni, insa compresorul digital inverter are o garantie extinsa de 10 ani. 

Puncte tari

+ design premium;

+ dozator de apa;

+ nivel redus al zgomotului;

+ sisteme si tehnologii moderne;

+ functii de racire si congelare rapida;

+ garantie extinsa pentru compresor.

Puncte slabe

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– eficienta energetica incadrata in clasa E.

Concluzii

Concluzionand, Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica eleganta, cu finisaje negre si display digital exterior. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de racire Total No Frost sau garantia extinsa pentru compresor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

button-3