Samsung RB38T600DB1/EF, Combina Frigorifica, 385 litri, Clasa D, No Frost – Review si Pareri

Samsung RB38T600DB1/EF - 385 litri, Clasa D, 35 dB, No Frost
Combina frigorifca Samsung RB38T600DB1/EF

Product Name: Samsung RB38T600DB1/EF

Product Description: Samsung RB38T600DB1/EF este o combina frigorifica cu design minimalist si sistem de racire No Frost. Combina are un compresor silentios si dispune de o extragarantie de 5 ani oferita de Samsung.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.5

Sumar

Samsung RB38T600DB1/EF este o combina frigorifica eleganta cu volum generos si nivel foarte redus al zgomotului. Organizarea buna a spatiilor interioare, pretul redus din aceasta perioada si extragarantia oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design elegant

+ compresor inverter silentios

+ panou de control cu display digtal

+ functii de racire si congelare rapida

+ extragarantii pentru compresor si combina

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius

– eficienta energetica nu este foarte buna

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Bucatariile noi au nevoie de aparate electrocasnice mari care sa aiba un design complementar cu mobilierul dar si cu gresia sau faianta. De exemplu, o bucatarie cu un decor in culori reci va necesita electrocasnice cu finisaje gri, argintii sau chiar negre. Electrocasnicele cu finisaje elegante au de regula si specificatii tehnice bune, care le asigura performante excelente cu un  consum mai redus de energie. Samsung RB38T600DB1/EF este un astfel de aparat electrocasnic cu finisaje elegante iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Combina frigorifca Samsung RB38T600DB1/EF

Samsung RB38T600DB1/EF – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Samsung RB38T600DB1/EF are un design minimalist, la care contribuie atat liniile drepte cat si manerele verticale incorporate in cele doua usi. Usile au finisaje inox negru si se deschid inspre dreapta, insa sunt reversibile, putand fi modificate destul de usor. Alte combine frigorifice cu finisaje similare sunt: LG GBB569MCAMB, Beko RCNA406E40ZXBRN, Samsung RB34T672EBN/EF sau Liebherr CNsl48C3. Acest model beneficiaza de tehnologia Space Max dezvoltata de Samsung, care asigura un spatiu mai mare la interior fara a creste dimensiunile externe. Mai mult, partea din spate este acoperita cu un capac metalic Clean Back care este foarte usor de curatat. Volumul net al combinei este de 385 litri (273 litri frigiderul si 112 litri congelatorul), fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Desi are un volum destul de generos, dimensiunile combinei sunt sunt foarte mari (59.5 x 59.5 x 203 cm).

Compresor Digital Inverter

» Profitati de voucher-ul de 10% reducere la electrocasnicele mari din campania Saptamana Electrocasnicelor de la Flanco
Click aici pentru oferta

Samsung RB38T600DB1/EF are un compresor Digital Inverter de generatie noua, care are o eficienta energetica incadrata in clasa D pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual este de 211 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 12.5 lei. Unul dintre atuurile acestei combine frigorifice este nivel redus al zgomotului, valoarea de 35 dB, fiind mult mai redus in comparatie cu cel al modelelor de generatie mai veche. Sistemul de racire de tip No Frost asigura un nivel optim de umiditate in congelator si impiedica depunerile de gheata in congelator. Fiabilitatea excelenta a compresorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB38T600DB1/EF

Spatii interioare bine organizate

Spatiul frigorific are o compartimentare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 4 rafturi din sticla securizata in partea superioara. Sticlele, borcanele si alte recipiente vor putea fi pastrate pe unul din cele 4 rafturi situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de vizibilitate, lumina rece contribuind la diminuarea fluctuatiilor de temperatura din interior.

Congelatorul este impartit in 3 compartimente, din care cele din partea inferioara permit depozitarea alimentelor cutiilor mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 8 Kg in 24 de ore este una rezonabila la fel ca si autonomia in cazul unei pene de curent care este de 9 ore.

Display digital intern

Panoul de control situat in interiorul spatiului frigorific dispune de un display digital care afiseaza temperaturile din cele doua spatii. Din acest panou veti putea sa activati si functiile de racire sau congelare rapida pentru protejarea alimentelor cu un grad ridicat de perisabilitate. Combina foloseste un sistem de racire All Around Cooling care asigura distribuirea aerului rece la nivelul fiecarui raft. Daca veti cumpara acest model in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design elegant

+ compresor inverter silentios

+ panou de control cu display digtal

+ functii de racire si congelare rapida

+ extragarantii pentru compresor si combina

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– lipsa unui compartiment cu temperatura de 0 grade Celsius

– eficienta energetica nu este foarte buna

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38T600DB1/EF este o combina frigorifica eleganta cu volum generos si nivel foarte redus al zgomotului. Organizarea buna a spatiilor interioare, pretul redus din aceasta perioada si extragarantia oferita de producator sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Tags: