Combina frigorifica incorporabila Beko BCNA306E3S review

Beko BCNA306E3S
  • Consum
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

Beko BCNA306E3S este o combina frigorifica incorporabila moderna, cu dimensiuni compacte si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Beko.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor electrocasnice mari a inceput sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de cumparare, alegerea unui frigider sau a unui aragaz facandu-se si in functie de forma si finisajele acestuia. Exista insa si persoane care prefera ca designul bucatariei sa nu fie influentat de aparatele electrocasnice, alegand modele incorporabile in mobilier. Desi oferta aparatelor frigorifice incorporabile nu este la fel de variata, exista cateva modele cu specificatii bune si un raport corect intre calitate si pret. Unul dintre aceste modele este si combina frigorifica incorporabila produsa de Beko a carei prezentare o veti vedea in cele ce urmeaza. 

Combina frigorifica incorporabila compacta

Beko BCNA306E3S este o combina frigorifica incorporabila cu dimensiuni compacte si usi cu deschidere spre dreapta. Directia in care se deschid usile poate fi modificata in functie de necesitati iar balamalele culosante asigura un nivel optim de protectia si izolare. Combina are dimensiuni de 54 x 54.5 x 193.5 cm si un volum total de 284 de litri, fiind potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Eficienta energetica buna si zgomot redus

Beko BCNA306E3S are un compresor ProSmart Inverter care asigura o functionare economica si silentioasa, consumul energetic anual de 262 kWh fiind incadrat in clasa A++ iar costul lunar de utilizare este de aproximativ 14 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este unul destul de redus, insa va fi atenuat si mai mult de mobilierul in care este incorporata combina frigorifica. 

Spatiu de refrigerare bine compartimentat

Frigiderul cu volum de 215 litri are o compartimentare inteligenta, existand 3 rafturi din sticla, unul metalic pentru sticla si doua compartimente in partea inferioara. Rafturile din sticla se pot ajusta pe inaltime si permit depozitarea unei cantitati mai de alimente iar cel metalic poate fi scos in cazul in care nu il utilizati. Primul compartiment va mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius, oferind un spatiu ideal pentru pastrarea carnii, a pestelui sau a branzeturilor care urmeaza sa fie consumate intr-un timp mai scurt. Cel de-al doilea compartiment este destinat pastrarii fructelor si legumelor si beneficiaza de functia Active Fresh Blue Light, efectul de fotosinteza fiind mentinut cu ajutorul luminii albastre, durata de conservare crescand considerabil.  

Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea sa pastrati sticle, recipiente, borcane si cutii de diferite marimi dar si suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED este unul performant, contribuind si la consumul redus de energie al acestui model, iar in cazul in care usa de la frigider ramane deschisa mai mult de 1 minut veti fi atentionati de o avertizare sonora. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Congelator cu organizare clasica

Congelatorul are un volum de doar 69 de litri si are 3 compartimente din care cel superior permite congelarea rapida cu ajutorul unui ventilator. Capacitatea de congelare de 3.5 Kg in 24 de ore este destul de buna avand in vedere volumul redus al acestui spatiu iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 13 ore. 

Tehnologii si functii moderne

Panoul de control are un display digital cu touch care permite setarea facila a temperaturilor interioare dar si activarea functiilor de racire sau congelare rapida. In afara acestor functii, combina frigorifica utilizeaza si cateva tehnologii moderne precum No Frost care nu permite formarea ghetii in interior sau Active Dual Cooling care foloseste curenti separati de aer in cele doua spatii interioare. Confirmarea fiabilitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design compact

+ spatiu de refrigerare bine compartimentat

+ consum redus de energie

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ iluminare cu LED

+ display digital cu touch

+ functii si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko BCNA306E3S este o combina frigorifica incorporabila moderna, cu dimensiuni compacte si spatii interioare bine organizate. Consumul redus de energie, display-ul digital si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Beko. 

Manual Beko BCNA306E3S