Combina frigorifica Beko RCNA406E41ZXB review

Beko RCNA406E41ZXB
  • Consum
    (5)
  • Design
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Beko RCNA406E41ZXB este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Consumul redus de energie, display-ul exterior si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor electrocasnice este unul dintre criteriile importante pe care din ce in ce mai multi clienti isi bazeaza decizia de cumparare. De exemplu, intr-o bucatarie cu un decor modern in nuante reci, se vor putea utiliza aparate electrocasnice cu finisaje din inox iar pentru o bucatarie cu design clasic veti putea alege un frigider sau un aragaz alb. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu design premium care este produsa de compania turceasca Beko, unul din cei mai importanti producatori de electrocasnice la nivel european.

Combina friogrifica eleganta

Beko RCNA406E41ZXB este o combina frigorifica cu un design modern cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele verticale contribuie la designul modern al combinei iar usile sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de amenajarea bucatariei. Dimensiunile acestui model sunt de 59.5 x 66.5 x 203 cm iar volumul total este de 362 litri din care 253 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 109 litri celui de congelare.

Compresor cu eficienta energetica A+++

Compresorul ProSmart Inverter al combinei Beko RCNA406E41ZXB este unul foarte economic, consumul fiind incadrat in clasa de eficienta A+++ iar costul lunar de utilizare fiind de cel mult 10 lei. Pe langa eficienta energetica, acest compresor are si un nivel al zgomotului de doar 37 dB astfel ca nu va va deranja chiar daca spatiile de relaxare si odihna sunt amplasate in apropierea bucatariei.

Spatiu de refrigerare bine organizat

Compartimentarea spatiului de refrigerare este una moderna, fiind utilizate 2 rafturi ajustabile din sticla securizata si un suport cromat pentru sticlele cu apa sau vin. Sub aceste rafturi se afla un comportament cu temperatura constanta de 0 grade Celsius unde veti putea pastra branzeturile, carnea sau pestele proaspat si un compartiment cu inchidere etansa care ofera conditii optime de temperatura si umiditate pentru pastrarea proprietatii nutritive ale fructelor si legumelor o perioada mai lunga. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic care ofera un spatiu generos de depozitare a sticlelor, cutiilor si borcanelor de diferite marimi.

Sistemul de iluminare cu LED este unul performant, asigurand un consum redus si un nivel bun de lumina pentru intreg spatiul interior. In plus, in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de o avertizare sonora. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Congelator cu 3 sertare

Spatiul de congelare dispune de 3 compartimente cu dimensiuni similare din care cel superior beneficiaza de functia de congelare rapida. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore, iar in cazul unei pene de curent sau a unei defectiuni, alimentele din congelator vor fi pastrate la temperaturi scazute cel mult 33 de ore. 

Panou de control cu display digital

Panoul de control minimalist contine un afisaj negru-verde si 6 butoane pentru setarea temperaturilor interioare sau activarea unor functii optionale precum mod de vacanta sau racire si congelare rapida. Fiind un model premium, aceasta combina utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Beko precum NeoFrost si Active Dual Cooling care utilizeaza curenti de aer independenti in cele doua spatii sau Active Odour filter elimina mirosurile neplacute din frigider. 

Puncte tari

+ design premium

+ consum foarte redus de energie

+ frigider cu organizare eficienta

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ materiale de calitate

+ tehnologii si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

Concluzionand, Beko RCNA406E41ZXB este o combina frigorifica cu design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Consumul redus de energie, display-ul exterior si tehnologiile moderne fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.

Manual Beko RCNA406E41ZXB