Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W review

  • Capacitate
    (4.5)
  • Design
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania Indesit reprezinta de multi ani un pilon in domeniul electrocasnicelor, fiind al doilea cel mai de succes producator de electrocasnice din Europa. Astazi va prezentam unul dintre produsele cele mai des intalnite in fiecare camin, si anume: combina frigorifica. Insa, nu vorbim despre orice combina frigorifica, ci, mai exact, despre Indesit LI80 FF1 W.

Combina-frigorifica-Indesit-LI80FF1W

Ce putem spune despre aceasta combina frigorifica? Pai, in primul rand, faptul ca este enorm de spatioasa pentru marimea sa. Cu generozitate ofera o suma totala de 301 L net, dintre care 86 L net sunt rezervati pentru congelator. In interiorul sau vom observa o asezare sistematica a spatiului, fiind impartit pe rafturi. Dimensiunile sale sunt de valori medii: 189 cm in lungime, 60 cm in latime si 68 cm adancime.

Spatiu pentru produse pastrate mereu proaspete!

Indesit-LI80FF1W

Spatiul frigiderului va fi din nou o incantare pentru dumneavoastra, acesta fiind organizat la fel de armonios ca si congelatorul, avand trei rafturi, dar care pot fi modificate, astfel incat sa va ofere posibilitatea de a avea cinci rafturi, fiind usor de manevrat si cu un spatiu generos. De asemenea, pe usa frigiderului vom gasi patru rafturi gata de a va pastra diferitele produse alimentare la temperatura dorita. Mentionam ca ultimul raft permite stocarea unor produse mai mari, cum ar fi cutii de lapte, sticle de apa, etc.

Cititi si: alte reviewuri de aparate frigorifice

Firma Indesit se ingrijeste si de consumul electric, de aceea a oferit acestei combine frigorifice Indesit LI80 FF1 W clasa de eficienta energetica A+. Cu o valoare energetica atat de optimizata veti consuma doar 320 kWh pe an si, cu siguranta, acest aspect nu poate decat sa ne bucure. Dupa cum am mentionat, congelatorul detine un spatiu in valoare de 86 L, iar impartirea sa este pe trei compartimente, ultimul de jos fiind cel mai incapator. Sistemul sau de congelare este deosebit de bun, asta prin faptul ca are o capacitate de congelare a 3 Kg in 24 ore.

Are si un sistem de dezghetare automat, ceea ce inseamna ca ne putem lua adio de la acele momente in care trebuie sa-l deconectam de la priza, sa scoatem toate produsele alimentare, sa asteptam sa se decongeleze si apoi sa introducem din nou produsele inapoi, ceea ce pentru multi dintre noi inseamna un calvar si un disconfort real.

In ceea ce priveste aspectul sau estetic, combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W vine cu un design clasic, dar neimbatranit. Materialul rafturilor este din sticla, un material des intalnit la diverse combine frigorifice. Este de culoare alba, usile sale se deschid catre partea dreapta, iar manerele sunt pozitionate pe orizontala, fiind integrate. Manerele integrate vor impidica deteriorarea ulterioara a acestora, astfel incat va ofera un aspect placut. Ca orice combina frigorifica din ultimele decenii, si aceasta vine cu un accesoriu utilizat mai ales pe timp de vara, si anume tava de gheata. Despre zgomotul emis nu avem ce sa spunem de rau, ci doar ca ajunge la 45 dB, adica un zgomot mai mult decat suportabil.

In final, combina frigorifica Indesit LI80 FF1 W va fi o aditie placuta in vietile noastre, potrivindu-se in orice bucatarie, mica sau mare, iar aspectul sau placut de culoare alba o face usor de integrat impreuna cu alte produse electrocasnice din bucatarie.