Combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H review

  • Design
    (4.7)
  • Consum
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Whirlpool WTNF 92O MX H este o combina frigorifica cu un design modern, cu un volum generos si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile moderne sunt alte argumente solide care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice au beneficiat in ultimii ani de numeroase tehnologii moderne care permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. Nivelul optim de umezeala permite pastrarea proprietatilor fructelor si legumelor, filtrele de aer capteaza mirosurile neplacute iar distribuirea aerului rece este facuta in mod uniform in toate spatiile interioare. Display-urile digitale permit setarea facila a temperaturilor iar consumul de energie este mult mai redus in comparatie cu modelele mai vechi. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Whirlpool care utilizeaza numeroase tehnologii moderne.

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 92O MX H

Combina frigorifica spatioasa

Whirlpool WTNF 92O MX H este o combina frigorifica cu un design elegant din inox si un display digital in partea superioara a usii frigiderului. Manerele verticale sunt prinse in partea exterioara a usilor care se deschid spre dreapta insa sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de spatiul in care il veti depozita. Combina are dimensiuni de 60 x 66 x 201 cm si un volum net total de 368 litri fiind potribita pentru familiile formate din cel putin patru persoane.

SIlentiozitate si consum redus

Consumul anual de energie al combinei este de 281 kWh, fiind incadrat in a doua cea ai eficienta clasa energetica A++, costul lunar pentru energie consumata fiind de cel mult 15.5 lei. Desi are un volum mare, combina frigorifica are un nivel redus al zgomotului de dor 40 dB, astfel ca nu o veti auzi chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre hol sau livingroom.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool WTNF 92O MX H

Frigider bine compartimentat

Whirlpool WTNF 92O MX H are un frigider spatios cu un volum de 264 de litri care este compartimentat cu ajutorul celor 4 rafturi din sticla securizata, din care 3 sunt ajustabile in functie de preferinte. In partea inferioara se gaseste un compartiment pentru frucste si legume si unul pentru pastrarea preparatelor din care sau peste pe care urmeaza sa le gatiti intr-un timp mai scurt. Pe usa frigiderului exista un raft larg pentru sticlele si cutiile mai mari si alte trei rafturi mai inguste pentru recipiente si borcane de mici dimensiuni. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de umina pentru toate spatiile iar ventilatorul asigura distribuirea uniforma a aerului rece.

Congelator mare

Congelatorul cu volum de 104 litri este impartit in 3 compartimente largi unde veti putea depozita atat deserturi cat si preparate din carne sau peste fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Congelatorul are un sistem propriu NoFrost astfel ca decongelarea automata va trebui sa fie facuta mult mai rar. In plus, capacitate de congelare de 10 Kg in 24 de ore este una foarte buna, permitandu-va sa congelati rapid o cantitate mare de alimente.

Functii si tehnologii

Pnoul de control are un display digital si mai multe butoane cu touch care permit setarea temperaturilor din frigider si congelator dar si a functiilor de care beneficiaza acest model. Cea mai importanta tehnologie utilizata este Fresh Control care utilizeaza senzori pentru reglarea permanenta a temperaturii si umiditatii interioare. Alimentele isi vor mentine astfel proprietatile o perioada de pana la 3 ori mai mari in comparatie cu o combina frigorifica clasica. Cele doua sisteme No Frost nu permite formarea ghetii in frigider si congelator dar nici schimburile de mirosuri intre aceste spatii.

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital si butoane cu touch

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

Inconcluzie, Whirlpool WTNF 92O MX H este o combina frigorifica cu un design modern, cu un volum generos si un consum redus de energie. Nivelul redus al zgomotului, display-ul digital si tehnologiile moderne sunt alte argumente solide care ar trebui sa va convinga sa o achizitionati.