Side by Side Midea HQ-627WENBG review

Midea HQ-627WENBG
  • Eficienta energetica
    (4)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.3

Sumar

Midea HQ-627WENBG este un side by side cu design elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital extern, tehnologia Total No Frost si sistemele moderne de racire sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui side by side produs de Midea. 

» Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Combinele frigorifice side by side sunt aparatele frigorifice care ofera cel mai mare spatiu de depozitare, atat pentru alimentele refrigerate cat si pentru cele congelate. Un side by side poate avea 2, 3 sau 4 usi iar volumul total al celor doua spatii este in general mai mare de 450 litri, ceea ce il face potrivit pentru familiile care au mai multi copii. Cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in alegerea unui side by side sunt eficienta energetica, organizarea spatiilor interioare, sistemele si tehnologiile utilizate si desginul exterior. In cele ce urmeaza va vom prezenta un side by side elegant care este produs de compania chineza Midea.

Side by side Midea HQ-627WENBG

Side by side cu design premium

Midea HQ-627WENBG este un side by side cu design elegant din sticla de culoare neagra cu finisaje lucioase. Designul premium permite integrarea aparatului frigorific atat intr-o bucatarie moderna cat si intr-un open space mai mare. Manerele sunt orizontale sunt integrate in partea centrala a usilor care se deschid la un unghi larg pentru facilitarea accesului la spatiile interioare. Acest model are dimensiuni de 83.3 x 74 x 177.5 cm si un volum net total de 469 litri din care aproximativ 70% (327 litri) este alocat spatiului de refrigerare si 30% (142 litri) celui de congelare. 

Compresor cu eficienta energetica A+

Midea HQ-627WENBG are un compresor cu un consum energetic anual de 369 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 20 lei. Chiar daca nu are o eficienta energetica foarte buna, nivelul de zgomot este destul de redus, valoarea de 42 dB fiind comparabila cu a unor combine frigorifice sau frigidere cu volume mai mici. 

Spatiu generos de refrigerare

Spatiul de refrigderare este compartimentat cu ajutorul a 2 rafturi mari din sticla securizata, din care cel inferior se poate ajusta pe inaltime, pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente. In partea inferioara exista 2 compartimente Fresh Zone care mentin un nivel optim de temperatura si umiditate pentru ca pastrarea prospetimii fructelor si legumelor mai mult timp. Pe cele doua usi exista alte 6 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, recipiente, cutii sau borcane de diferite marimi. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna iar sistemul antibacterian previne formarea bacteriilor si a mucegaiului in interior. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Midea HQ-627WENBG

Congelator cu 6 compartimente

Congelatorul este impartit in 6 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale care ofera un spatiu suficient de pastrare separata a carnii, pestelui, legumelor si deserturilor pentru a preveni schimbul de gusturi si mirosuri. Acest model utilizeaza tehnologia Total No Frost care nu permite formarea ghetii in interior, nemafiind necesara dezghetarea periodica a congelatorului. 

Panou de control digital

Panoul de control exterior are un display digital cu afisaj alb si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor in cele doua spatii interioare sau activarea unor functii suplimentare precum racire si congelare rapida sau a modului de vacanta care va reduce consumul de energie atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga. HQ-627WENBG utilizeaza sisteme separate de racire pentru frigider si congelator dar si un sistem Multi-Air Flow care asiigura distribuirea eficienta a aerului rece in interior. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital extern

+ frigider cu volum mare

+ congelator bine compartimentat

+ tehnologie Total No Frost

+ sistem antibacterian

+ sisteme moderne de racire

Puncte slabe

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Midea HQ-627WENBG este un side by side cu design elegant si spatii interioare generoase si bine organizate. Display-ul digital extern, tehnologia Total No Frost si sistemele moderne de racire sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestui side by side produs de Midea. 

Tags: