Combina frigorifica Beko RCSA400K30XB review

Beko RCSA400K30XB
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Compartimentare
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Beko RCSA400K30XB este o combina frigorifica cu design atragator si spatii interioare foarte bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta combina produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice moderne asigura pastrarea prospetimii si a proprietatilor nutritive ale alimentelor o perioada lunga de timp in comparatie cu frigiderele sau combinele frigorifice mai vechi. Asigurarea unei temperaturi constante si a unui nivel optim de umiditate permite pastrarea alimentelor chiar si mai multe saptamani fara ca acestea sa se altereze. In plus, cele mai noi modele de aparate frigorifice au si o eficienta energetica foarte buna, care va reduce valoarea facturilor lunara la energie electrica. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica produsa de Beko care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o. 

Combina frigorifica Beko RCSA400K30XB

Combina frigorifica eleganta

Beko RCSA400K30XB esteo combina frigorifica cu design elegant cu linii drepte si finisaje din inox. Manerele verticale sunt marcare cu un element decorativ cromat si sunt incorporate in partea centrala a celor doua usi. Directia de deschidere a usilor de la frigider si congelator este spre dreapta, insa o veti putea modifica in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Dimensiunile acestei combine frigorifice sunt de 59.5 x 65 x 201 cm iar volumul net total este de 380 de litri din care frigiderul are alocati 267 litri iar congelatorul 113 litri.

Compresor cu eficienta energetica A++

Beko RCSA400K30XB are un compresor silentions si economic cu un consum anual de energie de 259 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de cel mult 14 lei. In plus, nivelul zgomotului de functionare este de doar 40 dB, astfel ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor sau a livingului. 

Frigider cu organizare eficienta

Spatiul de refrigerare este compartimentat cu ajutorul a 4 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si pe care se poate depozita o cantitate de pana la 25 Kg de alimente. In partea de jos exista un compartiment cu inchidere etansa si care beneficiaza de functia Active Fresh Blue Light care mentine efectul de fotosinteza, pastrand prospetimea fructelor si legumelor o perioada mai lunga. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra atat sticle si borcane de diferite dimensiuni cat si cutii sau recipiente mai mici.

Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna in intreg spatiul interior dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei. Panoul de control este mecanic, permitand setarea temperaturilor in cele doua spatii doar in anumite trepte disponibile. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCSA400K30XB

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul are o amenajare clasica cu 3 sertare care permite pastrarea diferitelor tipuri de alimente fara ca acestea sa faca schimb de gusturi si mirosuri. Autonomia in cazul unei pene de curent este de 23 de ore iar capacitatea maxima de congelare in 24 de ore este de 5 Kg. Achizitionand aceasta combina in perioada urmatoare veti beneficia si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator. 

Puncte tari

+ design elegant

+ frigider spatios

+ consum rezonabil de energie

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport corect intre calitate si pret

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

Concluzii

In concluzie, Beko RCSA400K30XB este o combina frigorifica cu design atragator si spatii interioare foarte bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, garantia extinsa de 5 ani si raportul bun intre calitate si pret fac din aceasta combina produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Manual Beko RCSA400K30XB