Combina frigorifica Liebherr CN 3515 pareri si review

? Liebherr CN 3515 - 308 litri, Clasa A++, No Frost, 39 dB, display digital
Combina frigorifica Liebherr CN 3515

Product Name: Liebherr CN 3515

Product Description: Liebherr CN 3515 este o combina frigorifica cu design simplu de culoare alba si volum total net de 308 litri. Combina are o eficienta energetica incadrata in clasa A++, un nivel al zgomotului de doar 39 dB si utilizeaza sisteme moderne care asigura o racira eficienta a spatiilor interioare.

Brand: Liebherr

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.5

Summary

Liebherr CN 3515 este o combina frigorifica compacta cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine compartimentate. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sisteme moderne

+ sistem de iluminare cu led

+ garantie extinsa de 4 ani

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

Electrocasnicele germane sunt recunoscute pentru fiabilitatea excelenta, durata de viata depasind 10 ani in cazul electrocasnicelor mari. Aceasta fiabilitate buna are insa un pret mai ridicat, aceste aparate adresandu-se in general persoanelor cu venituri peste medie. Cele mai noi electrocasnice produse de companiile germane au designuri elegante si utilizeaza tehnologii de ultima generatie care reduc consumul energetic si le imbunatatesc performantele. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica cu specificatii bune care este produsa de compania germana Liebherr.

Combina frigorifica Liebherr CN 3515

Combina frigorifica compacta

Combina frigorifica Liebherr CN 3515 are un design contemporan, cu carcasa de culoare alba din otel. Manerele verticale cu mecanism integrat de deschidere contribuie la designul elegant al combinei iar usile reversibile permit schimbarea directiei de deschidere in functie de necesitati. Dimensiunile combinei sunt de 60 x 62.5 x 181.7 cm iar volumul total este de 308 litri (221 litri spatiul frigorific si 87 litri congelatorul), acest model fiind potrivit pentru persoanele singure sau familiile fara copii.

Clasa energetica A++

Liebherr CN 3515 are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A++, cei 237 kWh consumati anual avand un cost lunar de aproximativ 13 lei. Pe langa eficienta energetica buna, compresorul are si un nivel al zgomotului de doar 39 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Combina utilizeaza tehnologia No Frost, aerul din congelator fiind racit iar umiditatea disipata, astfel ca nu se va mai forma gheata si nu va mai fi necesara decongelarea periodica.

Spatii interioare bine organizate

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata si a unui raft metalic pentru sticlele de vin sau alte bauturi. In partea inferioara exista 2 compartimente care asigura conditii optime pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile mai multi timp. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi ajustabile din plastic unde veti putea pastra borcane, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de vizibilitate in intreg frigiderul iar in cazul in care veti lasa usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

Congelatorul este impartit de cele 3 sertare complet inchise cu partea frontala transparenta care mentin temperatura scazuta si atunci cand deschideti usa. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 11 Kg iar afisajul FrostControl arata cea mai ridicata temperatura inregistrata in cazul unei defectiuni a retelei electrice.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CN 3515

Display digital intern

Panoul de control are un display digital mare care afiseaza temperatura din cele doua spatii interioare si butoane tactile care permit modifica acestora. Utilizand panoul de control veti putea si sa activati functiile de racire si congelare rapida sau conectarea unui smart device pentru controlarea prin intermediul unui dispozitiv mobil. Acest model utilizeaza mai multe sisteme moderne precum Power Cooling care asigura o racire rapida a alimentelor proaspete sau DuoCooling care utilizeaza circuite independente de racire pentru cele doua spatii interioare.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ sisteme moderne

+ sistem de iluminare cu led

+ garantie extinsa de 4 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Liebherr CN 3515 este o combina frigorifica compacta cu eficienta energetica buna si spatii interioare bine compartimentate. Nivelul redus al zgomotului, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa de 4 ani sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

Manual de utilizare Liebherr CN 3515