Combina frigorifica Heinner HC-N262WD+ pareri si review

🥇 Heinner HC-N262WD+ - 262 l, clasa A+, dozator de apa, iluminare cu led
Combina frigorifica Heinner HC-N262WD+

Product Name: Heinner HC-N262WD+

Product Description: Heinner HC-N262WD+ este o combina frigorifica cu un volum de 262 litri si dimensiuni compacte. Combina are un consum energetic incadrat in clasa A+, un sistem de iluminare cu led si dozator de apa cu rezervor generos.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
    (4)
  • Organizare spatii
    (4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.1

Sumar

Heinner HC-N262WD+ este o combina frigorifica compacta cu design clasic si spatii interioare bine organizate. Dozatorul de apa, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici. 

Pros

+ design simplu

+ dozator de apa

+ usi reversibile

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ spatii bine organizate

+ pret accesibil

Cons

– panou de control mecanic

– eficienta energetica doar A+

Combinele frigorifice si frigiderele au in general costuri mari de achizitie, insa exista si modele ale producatorilor autohtoni care au preturi mai mici. Aceste aparate nu au o eficienta energetica foarte buna si nu dispun de cele mai noi sisteme si tehnologii insa ofera conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete sau congelate. In functie de numarul persoanelor din familie veti putea opta pentru o combina frigorifica cu un volum mai generos sau pentru una compacta, care va avea si un pret mai mic. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica cu pret accesibil care este comercializata sub brandul Heinner. 

Combina frigorifica Heinner HC-N262WD+

Combina frigorifica cu dozator

Heinner HC-N262WD+ este o combina frigorifica cu finisaje de culoare alba si manere orizontale integrate in usi. Cele doua usi sunt reversibile, ceea ce inseamna ca veti putea modifica directia de deschidere in functie de spatiul disponibil. Dozatorul de apa situat pe usa frigiderului are un rezervor generos si se alimenteaza usor prin intermediul unui capac. Combina are dimensiuni de 55.4 x 55.8 x 180 cm si are un volum total de 262 litri din care frigiderul are alocati 196 litri iar congelatorul 66 litri, fiind un model potrivit pentru 1-2 persoane. 

Clasa A+ de eficienta energetica

Heinner HC-N262WD+ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+, consumul anual de 248 kWh avand un cost estimativ lunar de aproximativ 13.5 lei. Desi nu este foarte economic, compresorul are totusi un nivel rezonabil al zgomotului, valoarea de 42 dB fiind comparabila cu cea a altor modele cu volum si dimensiuni similare. Din pacate, combina nu beneficiaza de tehnologia No Frost astfel ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura functionarea corecta a compresorului. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HC-N262WD+

Spatii interioare cu o compartimentare clasica

Spatiul frigorific are o compartimentare simpla, in partea inferioara existand un compartiment pentru fructe si legume iar in partea superioara 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. Pe usa frigiderului exista alte 4 rafturi din plastic pentru sticle, borcane si cutii cu dimensiuni mici. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel optim de lumina in interior iar panoul de control mecanic permite setarea temperaturilor din cele doua spatii prin intermediul unui selector rotativ. Congelatorul compact are 3 sertare din plastic transparent care permit depozitarea carnii, a legumelor si a deserturilor fara ca aceastea sa faca schmb de mirosuri sau gusturi. 

Puncte tari

+ design simplu

+ dozator de apa

+ usi reversibile

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ spatii bine organizate

+ pret accesibil

Puncte slabe

– panou de control mecanic

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-N262WD+ este o combina frigorifica compacta cu design clasic si spatii interioare bine organizate. Dozatorul de apa, nivelul redus al zgomotului si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta combina frigorifica produsa de Heinner o alegere buna pentru persoanele cu venituri mai mici.