Electrolux LTB1AF28U0, Frigider cu 2 usi, 242 litri, Clasa A+, 40 dB – Pareri si Review

? Electrolux LTB1AF28U0 - 242 litri, Clasa A+, Low Frost, 40 dB
Frigider cu 2 usi Electrolux LTB1AF28U0

Product Name: Electrolux LTB1AF28U0

Product Description: Electrolux LTB1AF28U0 este un frigider cu 2 usi cu volum net de 242 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+. Frigiderul are un nivel al zgomotului de 40 dB si dispune de iluminare cu led.

Brand: Electrolux

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Compartimentare
  (4.3)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Electrolux LTB1AF28U0 este un frigider compact cu 2 usi care are un design elegant si o compartimentare buna a spatiilor interioare. Sistemul de iluminare cu led, garantia extinsa pentru compresor si pretul redus din aceasta perioada fac din acest frigider o alegere excelenta pentru o familie mica.

Pros

+ design elegant

+ panou de control cu display digital

+ spatii interioare bine organizate

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani pentru compresor

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa A+

– sistemul de racire nu este No Frost

Persoanele singure sau familiile fara copii au nevoie de aparate electrocasnice cu dimensiuni si volum/capacitate mai mici. De exemplu, un frigider cu doua usi cu volum mai redus va putea fi instalat si intr-o bucatarie ingusta sau cu dimensiuni mici. Chiar daca nu are cea mai buna eficienta energetica, un aparat frigorific mic va avea totusi costuri lunare de utilizare mai reduse decat unul cu volum generos si eficienta energetica foarte buna. Electrolux LTB1AF28U0 este un astfel de frigider cu dimensiuni compacte iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Frigider cu 2 usi Electrolux LTB1AF28U0

Electrolux LTB1AF28U0 – frigider compact cu 2 usi

Frigiderul cu doua usi Electrolux LTB1AF28U0 are un design modern care ii permite integrarea facila intr-o bucatarie noua sau recent renovata. Mai mult, finisajele din inox antiamprenta si manerele verticale incorporate in usi contribuie la designul minimalist al frigiderului. Cele doua usi se deschid inspre dreapta insa sunt reversibile putand fi modificate destul de usor. Acest model are un volum net de 242 litri din care spatiului frigorific ii sunt alocati 201 litri iar congelatorului 41 litri. Frigiderul are o forma patrata (55 x 54.7 cm) si o inaltime de 161 cm, putand fi amplasat chiar si sub un corp suspendat.

Eficienta energetica A+

Compresorul frigiderului Electrolux LTB1AF28U0 are o eficienta energetica incadrata in clasa A+, consumul anual de 230 kWh avand un cost lunar de aproximativ 13.5 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 40 dB, o valoare comparabila cu a altor modele cu specificatii similare. Din pacate, sistemul de racire este de tip Low Frost, ceea ce inseamna ca va trebui sa dezghetati manual congelatorul periodic pentru a asigura functionarea corecta a aparatului frigorific. Ca si in cazul altor aparate frigorifice precum Beko RDNT271I30XBN, Beko RDNE505E30ZXBN, Beko RDNE505E30DZMN sau Beko RDNE455K30ZXBN si acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani pentru compresor oferita de producator.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Electrolux LTB1AF28U0

Spatiu frigorific bine organizat

Spatiul frigorific are o organizare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla securizata in partea superioara. Compartimentul pentru legume asigura un nivel optim de umiditate astfel ca fructele si legumele isi vor pastra proprietatile nutritive mai mult timp. Sticlele, cutiile, borcanele si alte recipiente mai mici pot fi pastrate pe unul din cele 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu led are o lumina rece care contribuie la asigurarea unor conditii optime in frigider.

Congelatorul este impartit cu un singur raft, alimentele trebuind pastrate in cutii sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de mirosuri sau gusturi. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 2 Kg iar autonomia in cazul unei pene de curent este de cel mult 19 ore. Panoul de control permite reglarea electronica a temperaturilor si contine un display digital pentru afisarea acestora.

Puncte tari

+ design elegant

+ panou de control cu display digital

+ spatii interioare bine organizate

+ sistem de iluminare cu led

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ garantie extinsa de 5 ani pentru compresor

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa A+

– sistemul de racire nu este No Frost

Concluzii

In concluzie, Electrolux LTB1AF28U0 este un frigider compact cu 2 usi care are un design elegant si o compartimentare buna a spatiilor interioare. Sistemul de iluminare cu led, garantia extinsa pentru compresor si pretul redus din aceasta perioada fac din acest frigider o alegere excelenta pentru o familie mica.

Manual de utilizare Electrolux LTB1AF28U0