Side by side LG GSM960NSBZ review

  • Design
    (5)
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (5)
5

Sumar

LG GSM960NSBZ este un side by side cu un design modern, un spatiu interior generos si un consum redus de energie. Nivelul extrem de redus al zgomotului, tehnologiile moderne sau usa cu sistem Door-in-Door sunt alte argumente in favoarea achizitonarii acestui side by side cu dotari premium.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor electrocasnice a inceput sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de achizitie, tot mai multe persoane dorindu-si aparate cu un aspect in concordata cu designul interior. Astfel, daca va doriti un aparat frigorific elegant, cea mai buna optiune sunt modelele side by side. Pe langa design, un side by side ofera un volum mai mare de depozitare a alimentelor dar si un acces mai facil la frigider si congelator. In continuare va vom prezenta un side by side elegant si modern care se afla in oferta producatorului sud-corean LG.

Side by side LG GSM960NSBZ pareri

Side by side cu design exclusivist

LG GSM960NSBZ este un side by side cu un design argintiu extrem de elegant cu un display digital care foloseste aceasi nuanta. Manerele orizontale sunt incorporate in usile frigiderului si congelatorului asigurand o deschidere usoara si silentioasa. Partea superioara a usii frigiderului beneficiaza de sistemul Door-inDoor care permite accesul facil la alimentele sau bauturile aflate pe usa sau in partea din fata a rafturilor. Acest model are un volum total de 626 litri si dimensiuni de 179 x 91.2 x 73.8 cm, insa designul elegant va permite sa il amplasati si in zona de dining a unui living spatios.

Silentiozitate si consum redus

Desi are un volum generos, nivelul de zgomot al acestui aparat este foarte redus, valoarea de 39 dB fiind mult mai mica decat la majoritatea combinelor frigorifice clasice. Consumul de energie este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, cei 395 kWh pe an insemnand un cost lunat cu energia electrica de aproximativ 18 lei.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GSM960NSBZ

Spatiu interior bine organizat

Frigiderul este situat in partea dreapta si are un volum de 406 litri organizat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata si a celor trei compartimente din plastic transparent. Compartimentele pentru fructe si legume Fresh Box se afla in partea inferioara iar la mijloc se afla un Utility box unde puteti pastra proaspete alimente pentru gustari rapide. Pe usa frigiderului exista patru rafturi unde veti putea depozita sticle de diferite marimi dar si caserole, cutii sau suportul pentru oua. Congelatorul cu volum de 220 litri este organizat la fel cu frigiderul, astfel ca veti avea atat rafturi cat si sertare disponibile pentru depozitarea alimentelor congelate dulci si sarate.

Frigiderul si congelatorul beneficiaza de functii de super racire si super congelare putand astfel sa atinga temperaturile dorite intr-un timp mult mai scurt. Iluminarea interioara cu led asigura o buna eficienta pentru toate rafturile si sertarele dar are si un consum redus de energie.

Functii si tehnologii moderne

Panoul de control este situat in partea superioara a usii congelatorului si are un display digital alb cu LED unde veti putea vedea temperatura frigiderului si congelatorului dar si ce functii suplimentare sunt active. In cazul in care nu ati inchis bine usa frigiderului sau congelatorului veti fi atentionati de o alarma sonora, iar pentru blocarea accesului copiilor la meniu puteti folosi butonul digital special din meniu.

Dintre cele mai importante functii de care beneficiaza acest side by side produs de LG amintim filtrul cu carbune Pure N Fresh care reduce mirosurile din frigider sau functia Moist Balance Crisper care ofera nivelul optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa fie proaspete mai mult timp. Sistemul de diagnosticare automata Smart Diagnosis va poate oferi solutii la diferite defectiuni alte aparatului dar si sfaturi pentru o mai buna functionare a acestuia.

Puncte tari

+ design modern si elegant

+ consum redus de energie

+ silentiozitate

+ sistem Door-in-Door

+ functii si tehnologii moderne

+ volum generos

Puncte slabe

– pretul este pe masura dotarilor

Concluzii

In concluzie, LG GSM960NSBZ este un side by side cu un design modern, un spatiu interior generos si un consum redus de energie. Nivelul extrem de redus al zgomotului, tehnologiile moderne sau usa cu sistem Door-in-Door sunt alte argumente in favoarea achizitonarii acestui side by side cu dotari premium.