Combina frigorifica Heinner HC-V286A++ review

Heinner HC-V286A++
  • Consum
  • Functii si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.2

Sumar

Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica cu design clasic, dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, buna organizare a spatiilor interioare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice au un consum mai ridicat de energie in comparatie cu celelalte electrocasnice din casa, datorita faptului ca functioneaza fara intrerupere. Chiar daca nu aveti un buget foarte generos, veti gasi cu siguranta cateva combine frigorifice sau frigidere care se va ofere spatiile de congelare si refrigerare de care aveti nevoie. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont pe langa dimensiuni si volum sunt desingnul, consumul energetic sau nivelul zgomotului. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica produsa de Heinner care poate fi achizitionata la un pret mai mult decat accesibil. 

Combina frigorifica Heinner HC-V286A++

Combina frigorifica cu design clasic

Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica cu design simplu de culoare alba si manere orizontale integrate in usi. Directia de deschidere a usilor este spre dreapta insa o veti putea modifica in functie de amenajarea bucatariei. Combina are o latime de doar 54 cm (54 x 59.5 x 180 cm), fiind potrivita si pentru bucatariile mai inguste sau cu dimensiuni mai mici. Volumul net total este de 286 de litri din care 202 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 84 de litri celi de congelare, acest model fiind destinat familiilor formate din cel mult 3 persoane. 

Compresor cu eficienta energetica buna

Heinner HC-V286A++ are un compresor cu un consum anual de 207 kWh care este incadrat in a doua clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 11 lei. Un alt atu al acesui model, pe langa consumul redus de energie, este nivelul scazut al zgomotului de doar 40 dB, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca bucataria se afla in apropierea spatiilor de odihna. 

Spatiu de refrigerare bine compartimentat

Frigiderul este compartimentat cu ajutoul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime pentru a putea depozita si vase de dimensiuni mai mari. In partea inferioara exista un compartiment cu inchidere etansa care va pastra prospetimea fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea pastra atat sticle si recipiente mai mari cat si borcane si cutii mai mici. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de lumina si pentru spatiile inferioare dar contribuie si la consumul redus de energie al acestui model. Termostatul este unul mecanic si permite setarea facila a temperaturilor din frigider si congelator. 

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HC-V286A++

Congelator cu 3 compartimente

Congelatorul are o organizare clasica cu 3 sertare, cel din partea inferioara permitand depozitarea unor caserole mai mari. Capacitatea de congelare este 4 Kg in 24 de ore iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate la o temperatura scazuta cel mult 17 ore. 

Puncte tari

+ design alb clasic

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica buna

+ nivel redus al zgomotului

+ frigider bine compartimentat

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– lipsa unor sisteme si tehnologii moderne

Concluzii

In concluzie, Heinner HC-V286A++ este o combina frigorifica cu design clasic, dimensiuni compacte si un consum redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, buna organizare a spatiilor interioare si raportul excelent intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice comercializate sub brandul Heinner. 

Manual Heinner HC-V286A++