Heinner HC-N269SF+, Combina frigorifica, 269 litri, Clasa F, 39 dB – Pareri si Review

▷ Heinner HC-N269SF+, Combina Frigorifica, 269 litri, Clasa F, 39 dB ⭐ Pareri
Combina frigorifica Heinner HC-N269SF+

Product Name: Heinner HC-N269SF+

Product Description: Heinner HC-N269SF+ este o combina frigorifica cu eficienta energetica incadrata in clasa F si volum net de 269 litri. Combina dispune de o organizare simpla a spatiilor interioare si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Organizare spatii interioare
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
3.9

Summary

Heinner HC-N269SF+ este o combina frigorifica cu design elegant si dimensiuni compacte. Sistemul de iluminare cu led, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici. 

Pros

+ design elegant;

+ dimensiuni compacte;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare simpla a spatiilor interioare;

+ sistem de iluminare cu led;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– sistemul de racire nu este No Frost;

– panoul de control este mecanic.

Compania autohtona Heinner produce unele din cele mai ieftine aparate electrocasnice mari. Cele mai noi electrocasnicele produse de Heinner dispun de un design actual, care permite instalarea acestora in locuinte moderne. Avand in vedere pretul mai accesibil, majoritatea electrocasnicelor Heinner au functii de baza si un consum energetic destul de ridicat. Heinner HC-N269SF+ este o astfel de combina frigorifica incadrata in gama entry-level, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Heinner HC-N269SF+

Heinner HC-N269SF+ – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Heinner HC-N269SF+ are un design modern, cu finisaje argintii si unghiuri drepte. Manerele orizontale sunt integrate in cele doua usi, contribuind la eleganta designului. Usile se deschid inspre dreapta insa sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata fara prea mult efort. 

Acest model are un volum de 269 litri din care 198 litri sunt alocati frigiderului si 71 litri congelatorului. Un volum mai redus inseama si dimensiuni compacte (55 x 55.8 x 180 cm), astfel ca va putea fi instalat si intr-o bucatarie mai mica. Alte combine frigorifice produse de Heinner pe care le-am analizat sunt: Heinner HC-V270SWDF+(268 litri, clasa F) sau Heinner HCNF-V291F+ (296 litri, clasa F).

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racre

Eticheta energetica Heinner HC-N269SF+

Heinner HC-N269SF+ are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa F, pe o scara de la A la G. Consumul anual este estimat de producator la 263 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 20 lei. Nivelul zgomotului este de 39 dB, o valoare suficient de scazuta pentru a nu va deranja chiar daca lasati usa deschisa la bucatarie. DIn pacate, sistemul de racire nu este de tip No Frost, astfel ca va trebui sa dezghetati periodic congelatorul pentru a asigura buna functionare a compresorului.

Organizarea spatiilor interioare

Heinner HC-N269SF+

La interior, spatiul frigorific are o organizare simpla, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata in cea superioara. Compartimentul asigura mentinerea unui nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Raftul superior poate fi ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pentru cutiile, borcanele sau sticlele mai mici aveti la dispozitie patru rafturi din plastic situate pe usa frigiderului.

Congelatorul este impartit in trei compartimente, din care cel inferior permite depozitarea cutiilor sau pungilor mai voluminoase. Capacitatea de congelare este de 3.2 Kg in 24 de ore, suficient pentru a depozita alimentele cu o perisabilitate ridicata. 

Panou de control, iluminare si garantie

Panoul de control mecanic contine un disc rotativ care permite setarea temperaturilor din cele doua spatii interioare. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul din partea inferioara. Garantia de care beneficiaza aceasta combina frigorifica este cea standard, de 24 de luni. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ dimensiuni compacte;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare simpla a spatiilor interioare;

+ sistem de iluminare cu led;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F;

– sistemul de racire nu este No Frost;

– panoul de control este mecanic.

Concluzii

Concluzionand, Heinner HC-N269SF+ este o combina frigorifica cu design elegant si dimensiuni compacte. Sistemul de iluminare cu led, nivelul rezonabil al zgomotului si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mai mici. 

button-3
Tags: