Combina frigorifica Samsung RL4353RBASL/EO review

  • Design
    (4.9)
  • Consum
    (4.7)
  • Tehnologii
    (4.7)
4.8

Sumar

Samsung RL4353RBASL/EO este o combina frigorifica cu design modern, incapatoare si silentioasa. Consumul redus de energie, garantia extinsa pentru motor, display-ul exterior cu LED si nivelul foarte bun de iluminare interioara sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine produse de Samsung. 

Bucatariile cu amenajari moderne necesita aparate electrocasnice mari cu designuri deosebite care sa vina in completarea decorului. De obicei, astfel de aparate cu un design mai elegant vor avea un pret mai mare de achizitie, insa vor fi mai fiabile si mai eficiente. De exemplu, o combina frigorifica moderna va avea un consum mai redus de energie, un nivel mai scazut al zgomotului dar va folosi si tehnologii moderne pentru a pastra prospetimea alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica care este produsa de compania sud-coreeana Samsung.

Combina frigorifica Samsung RL4353RBASLEO

Combina frigorifica eleganta si spatioasa

Samsung RL4353RBASL/EO este o combina frigorifica cu un design elegant din inox cu manerele integrate in partea exterioara a usilor de la frigider si congelator. Acest model are un volum de 435 de litri si dimensiuni de 70 x 70.5 x 185 cm astefel ca veti avea nevoie de un spatiu mai larg pentru a o amplasa. Nivelul de zgomot de 41 dB este foarte redus daca luam in considerare dimensiunile si volumul, astfel ca veti putea sa amplasati combina si intr-o bucatarie deschisa spre living fara ca zgomotul sa va deranjeze.

Consum redus si tehnologii moderne

Samsung RL4353RBASL/EO are un consum anual de energie de 296 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata de acest model fiind de aproximativ 16 lei. Acest model foloseste un debit multiplu de aer All-Arround Cooling pentru a raci eficient fiecare spatiu din frigider pentru a asigura pastrarea proprietatii alimentelor o perioada mai lunga. In plus, sistemul Smart Sensor foloseste 5 senzori pentru a verifica in permanenta atat umiditatea interioara dar si temperatura exterioara adaptand fluxul de aer rece in functie de acestea. In partea superioara a usii frigiderului exsita un afisaj cu LED albastru si un meniu cu touch care va va permite sa setati cu usurinta temperaturile din frigider si congelator. Samsung ofera o garantie extinsa de 10 ani pentru motorul invertor astfel ca puteti sa fiti siguri de durata lunga de viata a acestei combine frigorifice.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RL4353RBASLEO

Spatii interioare bine organizate

Frigiderul are un volum net de 303 litri si este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor patru rafturi din sticla securizata si a suportului pentru sticlele de vin. Rafturile sunt ajustabile astfel ca le veti putea muta pentru a putea pastra si vase sau alimente mai voluminoase. Compartimentul pentru fructe si legume are o buna etanseitate pentru a pastra proaspete o perioada mai lunga de timp. Pe usa frigiderului se afla 5 rafturi ajustabile unde veti putea depozita atat sticle si cutii mai mari cati si borcane si recipiente mai mici. Sistemul de iluminare  laterala cu LED este foarte eficient astfel ca va ilumina bine atat rafturile superioare cat si compartimentul pentru fructe si legume.

Congelatorul cu volum de 132 de litri este impartit in trei sertare mari si unul mai mic, astfel ca veti avea spatiu suficient pentru pastrarea deserturilor dar si a produselor congelate din care fara ca aceastea sa-si imprumute din mirosuri. In partea superioara se afla si aparatul de gheata care are o utilizare facila twist and turn.

Puncte tari

+ design modern si elegant

+ display exterior cu LED albastru

+ spatii generoase de depozitare

+ frigider si congelator bine organizate

+ consum redus de energie

+ nivel scazut al zgomotului

+ garantie extinsa la 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Samsung RL4353RBASL/EO este o combina frigorifica cu design modern, incapatoare si silentioasa. Consumul redus de energie, garantia extinsa pentru motor, display-ul exterior cu LED si nivelul foarte bun de iluminare interioara sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine produse de Samsung.