Combina frigorifica LG GBF71PZDZN review

LG GBF71PZDZN
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.6

Sumar

LG GBF71PZDZN este o combina frigorifica moderna cu un design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Display-ul digital exterior, nivelul redus al zgomotului si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de LG.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Companiile sud-coreene LG si Samsung au in portofoliu, pe langa smartphone-uri si televizoare cu specificatii tehnice excelente si aparate electrocasnice precum combine frigorifice, masini de spalat sau uscatoare de rufe. Electrocasnicele produse de Samsung si LG au designuri moderne si utilizeaza tehnologii de ultima generatie care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul. Toate acestea vin insa la un pret destul de mare, aceste produse adresandu-se in general persoanelor cu venituri peste medie. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica de geneeratie noua care este produsa de LG.

Combina frigorifica LG GBF71PZDZN

Combina frigorifica cu finisaje elegante

LG GBF71PZDZN este o combina frigorifica eleganta cu finisaje din inox si manere orizontale integrate in cele doua usi. Designul modern este dat atat de nuanta argintie cat si de elementele cromate care decoreaza manerele sau de display-ul digital cu touch din partea superioara. Directia de deschidere a celor doua usi este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Dimensiunile acestei combine sunt de 59.5 x 68.2 x 186 cm iar volumul net total este de 337 litri din care spatiul de refrigerare are alocati 186 litri iar cel de congelare 107 litri.

Compresor linear inverter

LG GBF71PZDZN are un compresor liner inverter de ultima generatie care asigura atat un nivel redus al zgomotului cat si o eficienta energetica buna. Consumul anual de energie de 275 kWh este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului de 36 dB este unul mai redus in comparatie cu alte modele cu specificatii similare, nefiind deranjanat chiar daca bucataria se afla in apropierea dormitoarelor sau a livingului.

Frigider cu organizare eficienta

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 2 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati si a 2 compartimente cu inchidere etansa. Prinul compartiment Fresh Balancer mentine un nivel optim de umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp iar al doilea compartiment Fresh Converter permite setarea temperaturii in functie de alimentele depozitate (carne, branzeturi sau legume). Pe usa frigiderului exista 3 rafturi pentru sticle, recipiente sau cutii dar si rezervorul dozatorului de apa.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBF71PZDZN

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul este impartit in 3 sertare din plastic transparent care permit depozitarea alimentelor fara riscul de a face schimb de gusturi si mirosuri. Autonomia de 16 ore in cazul unei pene de curent este foarte buna, iar capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este excelenta daca tinem cont de volumul congelatorului.

Panou de control digital

Panoul de control exterior are un display digital monocolor cu touch care afiseaza temperaturile din cele doua spatii dar permite si activarea unor functii suplimentare precum racire si congelare rapida, blocarea accesului copiilor la meniu sau optiunea Eco Friendly. In plus, conexiuea Wi-Fi permite modificarea acestor setari si prin intermediul unei aplicatii mobile instalate pe orice smartphone.

Puncte tari

+ desigm modern

+ display digital exterior

+ dozator de apa

+ compresor cu eficienta energetica A++

+ frigider bine organizar

+ conexiune Wi-Fi

+ nivel redus al zgomotului

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG GBF71PZDZN este o combina frigorifica moderna cu un design elegant si spatii interioare bine compartimentate. Display-ul digital exterior, nivelul redus al zgomotului si functiile si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice produse de LG.

Manual LG GBF71PZDZN