Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260000WW/EF review

  • Consum
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Samsung BRB260000WW/EF este o combina frigorifica incorporabila de ultima generatie, cu spatii interioare foarte bine compartimentate si un nivel de zgomot extrem de redus. Nivelul rezonabil al consumului energetic, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice performante produsa de Samsung.

Daca doriti sa va amenajati o bucatarie in stil minimalist atunci veti avea nevoie de aparate electrocasnice incorporabile. Combinele frigorifice, masinile de spalat vase sau cele de spalat rufe vor fi camuflate in spatele usilor mobilierului, astfel ca nu vor mai influenta designul interior al bucatariei. O combina frigorifica incorporabila va avea specificatii similare cu una standard, cele mai moderne modele avand un consum redus de energie si functii inovatoare care permit pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigoridica incorporabila produsa de compania sud-coreana Samsung.

Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260000WW/EF

Combina frigorifica incorporabila de ultima generatie

Samsung BRB260000WW/EF este o combina frigorifica incorporabila moderna care are un volum total de 268 de litri, fiind un model adecvat pentru familiile formate din cel mult trei persoane. Acest model are dimensiuni de 177.5 x 54 x 55 cm putand sa fie incorporat chiar si in mobilierul din bucatariile mai inguste sau mai mici. Usile de la frigider si congelator au deschidere spre dreapta si nu sunt reversibile astfel ca va trebui sa alegeti cu grija spatiul de instalare.

Silentiozitate si consum rezonabil

Samsung BRB260000WW/EF are un consum energetic anual de 291 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+, costul lunar cu energia consumata fiind mai mic de 16 lei. Nivelul zgomotului de 37 dB este unul foarte redus avand in vedere volumul frigiderului, insa va fi atenuat de usile mobilierului, astfel ca nu se va auzi din celelalte camere chiar daca bucataria este deschisa spre hol sau living.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung BRB260000WW/EF

Frigider bine compartimentat

Frigiderul are un volum net de 196 de litri si este compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi ajustabile din sticla securizata si a unui compartiment pentru fructe si legume care asigura un nivel optim de temperatura si umiditate pentru pastrarea proprietatilor o perioada mai lunga de timp. Cele 3 rafturi de pe usa permit depozitarea atat a sticlelor cu bauturi cat si a borcanelor si recipientelor mai mici sau a suportului pentru oua. Sistemul de iluminare cu led asigura un nivel bun de lumina in toate spatiile iar alarma sonora va va instiinta daca ati lasat usa de la frigider deschisa.

Congelator cu acces facil

Congelatorul cu volum de 72 de litri are doua sertare mai mari si un raft cu glisare usoara in afara care ofera un acces facil la cutiile cu inghetata si alte deserturi depozitate in partea superioara. Functia de supercongelare reduce rapid temperatura interioara pentru ca alimentele introduse sa nu se altereze iar tava de gheata va putea fi folosita in zilele calduroase pentru prepararea bauturilor racoritoare. Capacitatea de congelare de 9 Kg in 24 de ore este una decenta la fel ca si autonomia de 14 ore in cazul unei pene de curent.

Functii si tehnologii

Panoul de control aflat deasupra usii frigiderului are un meniu extrem de simplu care permite setarea temperaturii din frigider si congelator in cate 5 trepte. Cele mai importante tehnologii utilizate de acest model sunt No Frost care previne formarea ghetii in spatiile interioare sau sistemul All-around cooling care asigura distribuirea uniforma a aerului rece prin duze multiple aflate la nivelul fiecarui raft. Achizitionand aceasta combina in perioada urmatoare veti putea beneficia de garantia extinsa de 10 ani pentru compresorul Digital inverter.

Puncte tari

+ nivel redus al zgomotului

+ spatii interioare bine compartimentate

+ tehnologii si functii moderne

+ garantia extinsa de 10 ani pentru compresor

+ iluminare eficienta cu led

Puncte slabe

– pretul este putin cam mare

Concluzii

In concluzie, Samsung BRB260000WW/EF este o combina frigorifica incorporabila de ultima generatie, cu spatii interioare foarte bine compartimentate si un nivel de zgomot extrem de redus. Nivelul rezonabil al consumului energetic, tehnologiile moderne si garantia extinsa de 10 ani pentru compresor sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice performante produsa de Samsung.