Combina frigorifica LG GBB62MCJMN pareri si review

๐Ÿฅ‡ LG GBB62MCJMN - 384 litri, clasa A++, 36 dB, iluminare cu led, Wi-Fi
Combina frigorifica LG GBB62MCJMN

Product Name: LG GBB62MCJMN

Product Description: LG GBB62MCJMN este o combina frigorifica cu o capacitate neta de 384 litri si un consum energetic incadrat in clasa A++. Combina are un nivel redus al zgomotului si utilizeaza tehnologii moderne precum Door Cooling sau Multi Air Flow.

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/pret
    (4.4)
4.6

Sumar

LG GBB62MCJMN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate si o eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de LG.ย 

Pros

+ design elegant

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ tehnologii moderne

Cons

– pretul este destul de mare

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari produse de LG se remarca atat printr-un design actual cu finisaje elegante cat si prin specificatii tehnice foarte bune. De exemplu, o combina frigorifica de generatie noua din portofoliul LG dispune de un compresor inverter economic cu un consum de energie mult mai redus in comparatie cu modelele mai vechi. In plus, tehnologiile moderne asigura conditii optime de pastrare a alimentelor proaspete si congelate o perioada mai lunga de timp. O astfel de combina frigorifica produsa de LGeste si modelul prezentat in randurile urmatoare.

Combina frigorifica LG GBB62MCJMN

Combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica LG GBB62MCJMN are un design elegant cu finisaje Matte Black si elemente decorative cromate pentru manerele orizontale incorporate. Designul deosebit permite instalarea combinei intr-o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista. Cele doua usi au balamale reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de amenajarea bucatarie. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 68.2 x 203 cm si un volum net total de 384 litri (277 litri sunt alocati spatiului frigorific si 107 litri congelatorului). 

Clasa energetica A++

LG GBB62MCJMN are un compresor Smart Inverter cu un consum energetic anual de 268 kWh care este incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 13.5 lei. Nivelul zgomotului de 36 dB este unul foarte scazut, ceea ce inseamna ca nu va va deranja chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Aceasta combine utilizeaza un sistem de racire No Frost care impiedica formarea ghetii in congelator si elimina necesitatea decongelarii periodice. 

Spatii interioare bine organizate

In interior, frigiderul dispune de doua compartimente: Moist Balance Crisper (asigura un nivel optim de umiditate pentru fructe si legume) si Fresh Zone (mentine o temperatura scazuta pentru alimentele proaspete). In partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata din care cel inferior este pliabil in 2 trepte. Sticlele, borcanele si alte recipiente pot fi pastrate pe cele 4 rafturi din plastic de pe usa. Sistemul de iluminare cu led situat in plafon asigura un nivel bun de lumina si contribuie la eficienta energetica buna a combinei. 

Congelatorul dispune de 3 rafturi care permit depozitarea unor alimente sau cutii mai voluminoase. Capacitatea de congelare este de 12 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 16 ore. 

LG GBB62MCJMN

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un display digital tactil si afiseaza temperaturile din cele doua spatii interioare. Prin intermediul acestui display tactil veti putea sa blocati accesul copiilor la meniu, sa activati si functiile de congelare sau racire rapida, sau modul eco pentru perioadele cand utilizati mai putin frigiderul. Conexiunea Wi-Fi permite monitorizarea functionarii sau diagnosticarea eventualelor erori de functionare. Pe langa tehnologia No Frost acest model utilizeaza si alte tehnologii dezvoltate de LG precum Door Cooling (asigura racirea rapida a frigiderului dupa inchiderea usii) sau Multi Air Flow (asigura temperatura si umiditatea optima prin intermediul unor senzori).

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, LG GBB62MCJMN este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate si o eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si tehnologiile moderne sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de LG. 

Tags: