Lada frigorifica Liebherr GT 3032 pareri si review

? Liebherr GT 3032 - 296 litri, clasa A++, SmartFrost, 40 dB, control electronic
Lada frigorifica Liebherr GT 3032

Product Name: Liebherr GT 3032

Product Description: Liebherr GT 3032 este o lada frigorifica cu volum net de 296 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Lada utilizeaza tehnologia SmartFrost, are un panou de control electronic si un nivel al zgomotului de doar 40 dB.

Brand: Liebherr

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.4

Sumar

Liebherr GT 3032 este o lada frigorifica din materiale de calitate si cu o eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control intuitiv si optiunea de congelare rapida sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Liebherr. 

Pros

+ materiale de calitate

+ eficienta energetica buna

+ nivel redus al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ tehnologie SmartFrost

+ optiune de congelare rapida

Cons

– pretul este mare

Spatiul de congelare oferit de frigidere sau combine frigorifice este adesea prea mic, insa acesta poate fi suplimentat prin achizitia unei lazi frigorifice sau a unui congelator. O lada frigorifica ofera un acces mai facil la alimente si poate fi instalata chiar si sub un corp suspendat din bucatarie sau hol. In functie de buget si volumul dorit veti putea alege un model entry-level cu panou de control mecanic si consum energetic mai ridicat sau un model cu eficienta energetica mai buna, un nivel mai redus al zgomotului si un panou de control electronic. In cele ce urmeaza va vom prezenta o lada frigorifica incadrata in clasa premium care este produsa de compania germana Liebherr.

Lada frigorifica Liebherr GT 3032

Lada frigorifica 

Lada frigorifica Liebherr GT 3032 are un design clasic, cu carcasa si usa din otel de culoare alba. Lada are un maner ergonomic in partea din fata si o usa care se deschide la un unghi larg de 80° care faciliteaza scoaterea si introducerea alimentelor. Acest model are un volum net de 284 litri, o greutate de 46 Kg si dimensiuni de 102.5 x 107.8 x 80.2 cm, putand fi instalata si intr-o nisa de pe hol sau din bucatarie. In plus, gratie sistemului Frost Protect, lada poate fi instalata si intr-un spatiu neincalzit, in care temperatura scade pana la -15 °C.

Eficienta energetica A++

Compresorul lazii frigorifice Liebherr GT 3032 este economic si silentios, consumul zilnic de 0.57 kWh fiind incadrat in clasa A++, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 11 lei. In ceea ce priveste zgomotul, acesta are o valoare de 40 dB, comparativa cu cea a unui frigider de generatie mai noua cu volum similar. Lada utilizeaza o tehnologie de refrigerare Smart Frost prin care formarea ghetii in interior este redusa, decongelarea manuala trebuind sa fie facuta mult mai rar.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr GT 3032

Panou de control electronic

Panoul de control electronic permite setarea rapida a temperaturilor in intervalul cuprins intre -14 °C si -28 °C dar si activarea functiei SuperFrost de congelare rapida. In interior, exista doua cosuri din sarma unde puteti sa pastrati inghetata sau alte pungi mai mici, restul alimentelor trebuind pastrate in pungi si caserole pentru a evita schimbul de gusturi sau mirosuri. Capacitatea de congelare de 20 Kg in 24 de ore este destul de buna iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la un nivel optim de temperatura cel mult 37 de ore. 

Puncte tari

+ materiale de calitate

+ eficienta energetica buna

+ nivel redus al zgomotului

+ panou de control intuitiv

+ tehnologie SmartFrost

+ optiune de congelare rapida

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Liebherr GT 3032 este o lada frigorifica din materiale de calitate si cu o eficienta energetica buna. Nivelul redus al zgomotului, panoul de control intuitiv si optiunea de congelare rapida sunt alte atuuri ale acestei lazi frigorifice produse de Liebherr.