Beko GN163130ZGB, Side by side, 576 litri, Clasa E, Neo Frost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko GN163130ZGB - 576 litri, Clasa E, 38 dB, Neo Frost
Side by side Beko GN163130ZGB

Product Name: Beko GN163130ZGB

Product Description: Beko GN163130ZGB este un side by side cu volum de 576 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Acest model utilizeaza tehnolgia Neo Frost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de doar 38 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.4

Summary

Beko GN163130ZGB este un side by side cu volum generos si design premium. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, panoul de control tactil si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko.

Pros

+ design premium;

+ display digital tactil;

+ dozator de apa;

+ spatii interioare bine organizate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Frigiderele side by side sunt aparate frigorifice care au atat un volum generos, cat si un design elegant, care permite integrarea facila in orice bucatarie moderna. Aceste frigidere dispun de spatii interioare bine organizate, care permit depozitarea in conditii optime atat a alimentelor proaspete si a celor congelate. In plus, tehnologiile moderne asigura pastrarea proprietatilor nutritive ale alimentelor o perioada mai lunga de timp. Beko GN163130ZGB este un side by side cu o organizare eficienta a spatiilor interioare, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestui model.

Side by side Beko GN163130ZGB

Beko GN163130ZGB – side by side cu dozator de apa

Beko GN163130ZGB este un side by side cu finisaje Dark inox si manere verticale integrate in cele doua usi. Display-ul digital si elementele decorative cromate contribuie la designul modern al acestui model. Pe usa frigiderului exita un dozator de apa care asigura apa rece si proaspata pe timpul verii. Volumul net al acestui side by side este de 576 litri, din care 364 litri sunt alocati spatiului frigorific si 212 litri congelatorului. Un volum generos vine insa si cu dimensiuni pe masura (91 x 70.5 x 179 cm), astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare. Alte side by side-uri cu design elegant si specificatii tehnice bune sunt: Beko GN162341XBRN, Samsung RS68A8520S9/EF, LG GSX961MCVZ sau Samsung RS68N8650S9/EF.

Sistem de racire Neo Frost

Beko GN163130ZGB are un compresor ProSmart inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa E, consumul anual fiind estimat de producator la 328 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 22 lei. Desi are un volum mare, nivelul zgomotului este de doar 38 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu cea a altor modele mai vechi. Sistemul de racire foloseste tehnologia Neo Frost Dual Cooling, racirea realizandu-se prin curenti independenti de aer in cele doua spatii interioarea. Aceasta tehnologie nu permite formarea ghetii in congelator si asigura un nivel optim de umiditate in frigider.

Spatii interioare cu organizare moderna

Organizarea spatiilor interioare este similara, cel frigorific fiind in partea dreapta iar congelatorul in partea stanga. IN partea inferioara a frigiderului exista 3 compartimente pentru fructe, legume si alimente proaspete. Compartimentul din mijloc beneficiaza de tehnologia Harvest Fresh care simuleaza ciclul natural al luminii solare, pastrand proprietatile nutritive ale legumelor mai mult timp. Compartimentul de deasupra pastreaza o temperatura scazuta constanta, care este ideala pentru carnea, pestele sau branzeturile proaspete. In partea superioara exista 3 rafturi din sticla securizata si unul metalic pentru sticlele de vin si alte bauturi. Borcanele, cutiile si alte recipiente mai mici vor putea fi pastrate pe unul din cele 4 rafturi situate pe usa frigiderului.

Congelatorul este organizat cu ajutorul a doua compartimente si 4 rafturi din sticla, permitand pastrarea separata a carnii si legumelor de fructe si deserturi pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. In plus, exista si un dispozitiv special pentru cuburile de gheata, care se vor putea scoate foarte usor. Capacitatea de congelare este de 13 Kg in 24 de ore iar autonomia fara curent este de doar 9 ore.

Beko GN163130ZGB

Display digital tactil

Panoul de control are un display digital circular, incadrat de 4 selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor si activarea functiilor suplimentare. Aceste functii sunt congelare rapida si mod de vacanta, prin care se reduce consumul energetic atunci cand nu folositi aparatul frigorific o perioada mai lunga de timp. Sistemul de iluminare tip colana led asigura o vizibilitate buna, iar in cazul in care veti lasa una din usi deschise veti fi atentionati de un semnal sonor.

Puncte tari

+ design premium;

+ display digital tactil;

+ dozator de apa;

+ spatii interioare bine organizate;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– pretul este pe masura specificatiilor.

Concluzii

In concluzie, Beko GN163130ZGB este un side by side cu volum generos si design premium. Organizarea eficienta a spatiilor interioare, panoul de control tactil si tehnologiile moderne sunt alte atuuri ale acestui side by side din portofoliul Beko.

Tags: