Beko RCNA386E40ZXBN, Combina Frigorifica, 358 litri, Clasa E, Neo Frost – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Beko RCNA386E40ZXBN - 358 litri, Clasa E, 39 dB, Neo Frost
Combina frigorifica Beko RCNA386E40ZXBN

Product Name: Beko RCNA386E40ZXBN

Product Description: Beko RCNA386E40ZXBN este o combina frigorifica cu volum de 358 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Neo Frost Dual Cooling si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Beko RCNA386E40ZXBN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare cu o organizare eficienta. Display-ul digital extern, tehnologiile moderne si extragarantia oferita de producator fac din aceasta combina frigorifica produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Pros

+ design modern;

+ display digital extern;

+ spatiu frigorific bine organizat;

+ sisteme si tehnologii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret;

Cons

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este putin mai ridicat;

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de compania turceasca Beko ofera un raport foarte bun intre calitate si pret. De exemplu, cele mai noi aparate frigorifice comercializate sub brandul Beko au atat un design elegant, dar si specificatii tehnice bune. Desi utilizeaza tehnologii moderne care le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic, pretul de achizitie este unul rezonabil. Beko RCNA386E40ZXBN este o astfel de combina frigorifica din portofoliul Beko iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia.

Combina frigorifica Beko RCNA386E40ZXBN

Beko RCNA386E40ZXBN –  combina frigorifica de generatie noua

Combina frigorifica Beko RCNA386E40ZXBN are finisaje din inox si un display digital in partea superioara. Manerele orizontale sunt incorporate in usi si sunt marcate cu un element decorativ cromat, care contribuie la eleganta designului. Acest model are un volum net de 358 litri (215 litri sunt alocati frigiderului si 143 litri congelatorului), fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 66.5 x 203 cm, rafturile superioare fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice din portofoliul Beko care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Beko RCNE560K40DXBN, Beko RDNE505E30ZXBRN, Beko RCSA406K40WRN sau Beko RCNA406E40ZXBRN.

Sistem de racire Neo Frost

Beko RCNA386E40ZXBN are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E, consumul anual de 263 kWh avand un cost lunar estimativ de 18 lei. Nivelul zgomotului este de 39 dB, o valoare putin mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire Neo Frost utilizeaza tehnologiile No Frost si Dual Cooling, care dispune de curenti de aer independenti pentru cele doua compartimente, evitand schimbul de mirosuri si formarea ghetii.

Compartimentare eficienta a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o compartimentare moderna, care asigura conditii optime de pastrare atat pentru fructe si legume, cat si pentru alte alimente proaspete. Astfel, in partea inferioara exista un compartiment care utilizeaza tehnologia HarvestFresh+, prin care este simulat ciclul natural al luminii solare cu ajutorul a trei culori. Deasupra acestui compartiment, extisa un altul care pastreaza o temperatura constanta de 0 grade Celsius, ideala pentru branzeturile, carnea sau pestele proaspete. Celelalte alimente si mancaruri vor putea fi pastrate pe unul din cele doua rafturi din sticla securizata, sau pe cele trei rafturi din plastic de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare este tip led si asigura o vizibilitate buna chiar si pentru compartimentele inferioare. 

Congelatorul dispune de trei sertare din plastic transparent unde veti putea depozita alimentele pe categorii, pentru a evita schimbul de mirosuri si gusturi. Capacitatea de congelare de 8 Kg in 24 de ore este destul de redusa, insa autonomia fara curent este foarte generoasa (33 de ore).

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA386E40ZXBN

Garantie extinsa

Panoul de control contine un display digital cu doua zone si mai multe selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor sau activarea unor functii optionale. Aceste functii sunt racire si congelare rapida, dar si mod de vacanta, care reduce consumul energetic atunci cand nu sunteti plecati o perioada mai mare de timp. Un alt avantaj al acestei combine frigorifice este garantia extinsa de 5 ani oferita de Beko prin inscrierea produsului pe pagina: extragarantie.beko.ro/

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital extern;

+ spatiu frigorific bine organizat;

+ sisteme si tehnologii moderne;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ raport bun intre calitate si pret;

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa E;

– nivelul zgomotului este putin mai ridicat;

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA386E40ZXBN este o combina frigorifica cu design modern si spatii interioare cu o organizare eficienta. Display-ul digital extern, tehnologiile moderne si extragarantia oferita de producator fac din aceasta combina frigorifica produsa de Beko o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.