Combina frigorifica LG GBB72NSDFN review

LG GBB72NSDFN
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

LG GBB72NSDFN este o combina frigorifica premium cu design elegant si spatii interioare bine origanizate. Display-ul digital exterior, eficienta energetica excelenta si tehnologiile de ultima generatie fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice sunt unele din cele mai importante electrocasnice din orice casa, perfomantele acestora influentand atat timpul de conservare al alimentelor cat si consumul energetic. In plus, o combina frigorifica sau un frigider din clasa premium vor avea si un design elegant, care va permite integrarea in orice bucatarie cu amenajare contemporana sau moderna. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica cu design atragator si specificatii tehnice foarte bune care se afla in portofoliul companiei sud-coreene LG. 

Combina frigorifica LG GBB72NSDFN

Combina frigorifica de generatie noua

LG GBB72NSDFN este o combina frigorifica cu design modern cu linii drepte si finisaje din inox. Manerul orizontal este incorporat in usi si marcat cu un element decorativ cromat care contribuie la eleganta designului. Cele doua usi se deschid spre dreapta, insa directia va putea fi modificata in functie de spatiul disponibil din bucatarie. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 68.2 x 203 cm iar volumul net total este de 384 litri, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Compresor eficient si silentions

LG GBB72NSDFN are un compresor linear inverter care asigura atat un consum foarte redus de energie cat si un nivel scazut al zgomotului de functionare. Consumul anual de 193 kWh este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica, A+++, iar costul lunar de utilizare nu depaseste 10 lei. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acest model este unul foarte silentios, valoarea de 36 dB fiind una din cele mai scazute de pe piata. 

Spatiu frigorific cu organizare flexibila

Frigiderul are un volum de 277 litri si este compartimentat cu ajutorul unui raft metalic pentru sticle si a 3 rafturi din sticla securizata din care unul este pliabil pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. In partea inferioara extista doua compartimente cu inchidere etansa, unul FreshBalancer pentru fructe si legume care permite reglarea facila a nivelului de umiditate si unul FreshConverter care mentine un nivel constant de temperatura pentru pastrarea carnii, pestelui sau a branzeturilor proaspete. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic unde veti putea depozita borcane, cutii sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare soft LED este foarte eficient iar in cazul in care veti uita usa deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB72NSDFN

Congelator cu sertare mari

Spatiul de congelare are un volum de 107 litri si este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc permite depozitarea alimentelor sau cutiilor mai mari. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este una foarte buna mai ales daca ne raportam la vomulul acestui spatiu iar in cazul unei pene de curent alimentele vor fi pastrate la rece cel mult 19 ore.

Display digital cu touch

Panoul de control contine un display digital monocolor si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor interioare sau activarea functiilor suplimentare de racire sau congelare rapida. Acest model dispune de mai multe tehnologii moderne precum No Frost care nu permite formarea ghietii in spatiile interioare, DoorCooling care asigura o racire mai rapida a frigiderului sau SmartThinq care permite reglarea setarilor prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital exterior

+ compresor cu eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ spatiu frigorific bine origanizat

+ materiale de calitate

+ tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, LG GBB72NSDFN este o combina frigorifica premium cu design elegant si spatii interioare bine origanizate. Display-ul digital exterior, eficienta energetica excelenta si tehnologiile de ultima generatie fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna. 

Manual LG GBB72NSDFN