Combina frigorifica Beko RCNA400E30DZXB review

 • Desgin
  (4.9)
 • Consum
  (4.5)
 • Pret
  (4.2)
4.5

Sumar

Beko RCNA400E30DZXB este o combina frigorifica cu un design actual, spatii interioare generoase si un consum foarte redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, display-ul digital si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice de ultima generatie produsa de compania turceasca Beko.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul aparatelor electrocasnice a inceput sa conteze din ce in ce mai mult in decizia de cumparare, majoritatea producatorilor avand in oferta modele elegante care se incadreaza in aceste tendinte. Un frigider sau o combina frigorifica eleganta va trebui sa aiba un design deosebit cu finisaje din inox si display digital. In plus, un model performant va avea si un consum foarte redus de energie dar va utiliza si cele mai moderne tehnologii pentru pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica eleganta care este produsa de Beko, unul din cei mai mari producatori europeni de aparate electrocasnice.

Combina frigorifica Beko RCNA400E30DZXB

Combina frigorifica moderna

Beko RCNA400E30DZXB este o combina frigorifica cu un design modern ingust si finisaje atragatoare din inox. Usile au manere orizontale incorporate si deschidere spre dreapta insa sunt ajustabile, putand fi modificate in functie de spatiul disponibil din bucatarie sau hol. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 65 x 201 cm si un volum total de 356 litri, ceea ce il face ideal pentru familiile formate din patru sau cinci persoane.

Eficienta si silentiozitate

Beko RCNA400E30DZXB are un consum anual de energie de 275 kWh care este incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica A++, costul lunar de utilizare fiind de aproximativ 15 lei. Nivelul de zgomot de 40 dB este unul redus, astfel ca veti putea amplasa frigiderul chiar si pe hol sau intr-o bucatarie deschisa fara sa va deranjeze.

Frigider bine compartimentat

Frigiderul cu volum de 254 de litri este foarte bine compartimentat cu ajutorul celor 3 rafturi din sticla securizata care vor putea sustine cantitati mari de alimente de pana la 25 de Kg. In frigider exista si doua compartimente speciale unul EverFresh+ pentru fructe si legume si unul cu o temperatura constanta de 0 grade Celsius care este ideal pentru pastrarea alimentelor perisabile pe care le veti prepara intr-un timp mai scurt. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic cu dimensiuni diferite unde veti putea sa depozitati atat sticle si recipiente cu bauturi cat si borcane sau cutii mai mici. In exteriorul usii frigiderului exista un dispenser pentru apa pe care il veti putea utiliza in zilele caniculare de vara.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Beko RCNA400E30DZXB

Congelator incapator

Congelatorul cu volum de 254 de litri este impartit in 3 compartimete transparente suficient de largi chiar si pentru cutiile sau alimentele mai voluminoase. Capacitatea de congelare de 5 Kg in 24 de ore este una destul de buna iar autonomia in cazul unei pene de curent sau a unei defectiuni este de 21 de ore.

Functii si tehnologii

Panoul de control are un display digital care afiseaza temperaturile din frigider si congelator si mai multe butoane cu touch care permite modificarea acestora sau activarea unor functii si optiuni. Fiind un model de ultima generatie, aceasta combina frigoridica utilizeaza mai multe tehnologii si functii moderne precum:

 • Active odour filter care foloseste un filtru activ de carbon pentru indepartarea mirosurilor neplacute din frigider
 • Ion Guard care neutralizeaza bacteriile si microorganismele care contribuie la alterarea rapida a alimentelor
 • Avertizare sonora atunci cand nu ati inchis bine usa frigiderului
 • Avertizare luminoasa pentru situatiile de functionare necorespunzatoare
 • Utilizarea ventilatorului pentru distribuirea uniforma a aerului rece in toate spatiile din frigider

Puncte tari

+ design elegant din inox

+ display digital

+ dispenser de apa

+ consum redus de energie

+ spatii interioare bine compartimentare

+ nivel scazut al zgomotului

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment pentru persoanele cu venituri mai mici

Concluzii

In concluzie, Beko RCNA400E30DZXB este o combina frigorifica cu un design actual, spatii interioare generoase si un consum foarte redus de energie. Nivelul scazut al zgomotului, display-ul digital si garantia extinsa de 5 ani sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice de ultima generatie produsa de compania turceasca Beko.