▷Beko B5RCNA365HXB, Combina Frigorifica, 316 litri, Clasa D, No Frost – Pareri si Review

▷Beko B5RCNA365HXB Combina Frigorifica Review si Pareri
Combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB

Product Name: Beko B5RCNA365HXB

Product Description: Beko B5RCNA365HXB este o combina frigorifica cu volum de 316 litri si eficienta energetica incadrata in clasa D. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.6

Sumar

Beko B5RCNA365HXB este o combina frigorifica cu design elegant si nivel redus al zgomotului. Panoul de control extern, functiile utile si eficienta energetica buna fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna.

Pros

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologie HarvestFresh;

+ garantii extinse.

Cons

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Aparatele frigorifice lansate recent de Beko dispun de un design elegant, care le asigura integrarea facila in orice bucatarie moderna. Totusi, pe langa design, frigiderele sau combinele frigorifice Beko au si alte atuuri precum consumul redus de energie, nivelul scazut al zgomotului sau organizarea eficienta a spatiilor interioare. In plus, tehnologiile dezvoltate de Beko asigura pastrarea alimentelor in conditii optime mai mult timp. Beko B5RCNA365HXB este o astfel de combina frigorifica de generatie noua, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Combina frigorifica Beko B5RCNA365HXB

Beko B5RCNA365HXB – design, volum si dimensiuni

Beko B5RCNA365HXB are un design elegant, cu finisaje din inox si elemente decorative cromate, care marcheaza cele doua usi. Designul minimalist este completat de manerele integrate in cele doua usi, care sunt reversibile. Volumul net al combinei este de 316 litri din care aproximativ doua treimi (210 litri) sunt alocati spatiului frigorific  si o treime (106 litri) congelatorului.

Un volum mai redus inseamna si dimensiuni mai compacte (59.5 x 66.3 x 186.5 cm), instalarea putand sa fie facuta si intr-o bucatarie cu dimensiuni medii. Alte combine frigorifice pe care le-am analizat recent sunt: Samsung RB38A6C1CS9/EF sau Liebherr CNsfd 573i.

Eficienta energetica si sistem de racire

Eficienta energetica Beko B5RCNA365HXB

Beko B5RCNA365HXB are un compresor ProSmart Inverter, care este durabil si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G, consumul anual comunicat de producator fiind de 206 kWh. Pentru acest consum veti plati lunar aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului este de 35 dB, o valoare mult mai redusa in comparatie cu cea a altor combine frigorifice de generatie mai veche. Sistemul de racire No Frost nu permite formarea ghetii in frigider iar tehnologia AeroFlow asigura distribuirea uniforma a aerului rece in spatiul frigorific, cu ajutorul unui ventilator.

Organizarea spatiilor interioare

Beko B5RCNA365HXB

Spatiul frigorific dispune de un compartiment HarvestFresh in partea inferioara, care asigura conditii optime de pastrare a legumelor si fructelor. Tehnologia HarvestFresh simuleaza ciclul natural de lumina naturala in 3 culori, prelungind durata de pastrare a legumelor. Deasupra acestui compartimetn se afla trei rafturi din sticla securizata si un suport pentru doua sticle, care se poate scoate usor. Pe usa frigiderului exista ale trei rafturi mari din plastic, unde veti putea pastra sticle, borcane sau suportul pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna si contribuie al reducerea consumului energetic.

Congelatorul este impartit in trei compartimente transparente, dintre care cel superior este mai mic. Capacitatea de congelare este de 6 Kg in 24 de ore iar autonomia in cazul unei pene de curent este de 11 ore.

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control extern permite setarea temperaturilor din cele doua spatii interioare in patru trepte (intre 2 si 8 grade Celsius pentru frigider si intre -24 si -18 grade Celsius pentru congelator). Selectoarele tactile permit si activarea functiilor optionale: racire si congelare rapida sau mod vacanta, care reduce consumul energetic atunci cand sunteti plecati o perioada mai lunga de timp. Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar compresorul de o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de aceste garantii extinse, va trebui sa inscrieti produsul pe site-ul Beko.

Puncte tari

+ design elegant;

+ display digital extern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologie HarvestFresh;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– pretul este pe masura specificatiilor;

Concluzii

In concluzie, Beko B5RCNA365HXB este o combina frigorifica cu design elegant si nivel redus al zgomotului. Panoul de control extern, functiile utile si eficienta energetica buna fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice locuinta moderna. 

button-3

Manual de utilizare Beko B5RCNA365HXB