Combina frigorifica LG GBB72PZFFN review

LG GBB72PZFFN
  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Summary

LG GBB72PZFFN este o combina frigorifica cu design premium si specificatii tehnice excelente. Consumul redus de energie, panoul de control cu display digital si tehnologiile moderne dezvoltate de LG fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Designul si finisajele aparatelor electrocasnice au un rol din ce in ce mai important in decizia de cumparare, in special in randul persoanelor tinere. Astfel, o bucatarie cu amenajare moderna sau minimalista va fi completata cu electrocasnice cu finisaje gri sau argintii iar una cu amenajare clasica cu aparate cu design simplu de culoare alba. Pe langa designul atragator, electrocasnicele moderne au display-uri digitale, un consum energetic redus si utilizeaza tehnologii si sisteme inovatoare care le imbunatatesc performantele. Un astfel de electrocasnic cu design modern si specficatii tehnice foarte bune este si combina frigorifica a carei prezentare o veti gasi in continuare.

Combina frigorifica LG GBB72PZFFN

Combina frigorifica premium

LG GBB72PZFFN este o combina frigorifica cu un design minimalist si finisaje din inox. Manerul orizontal Pochet Square este integrat in usi, contibuind la designul elegant al combinei. Directia de deschidere a celor doua usi este spre dreapta insa aceasta poate fi schimbata in functie de amenajarea spatiului din bucatarie. Combina are dimensiuni de 59.5 x 682 x 203 cm si un volum total de 384 litri din care 277 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 107 litri celui de congelare.

Compresor Inverter Linear

LG GBB72PZFFN are un compresor Linear Inverter cu o eficienta energetica excelenta, consumul anual de doar 193 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa A+++. Pe langa consumul energetic foarte redus, un alt avantaj al acestui compresor este nivelul redus al zgomotului de functionare, valoarea de 36 dB fiind una din cele mai reduse de pe piata in acest moment. 

Spatiu frigorific generos

Spatiul frigorific este organizat cu ajutorul a 2 compartimente si 3 rafturi din sticla securizata, din care cel din mijloc se pliaza pentru a face loc unor vase mai voluminoase. Compartimentul superior Moist Balance ofera un nivel optim de umezeala pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze prospetimea mai mult timp iar cel inferior, Fresh Converter permite pastrarea in conditii optime a carnii, pestelui sau a branzeturilor proaspete care vor fi consumate intr-un timp mai scurt. Pentru depozitarea sticlelor aveti la dispozitie un raft metalic, dar si rafturile din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare Soft LED asigura un nivel bun de vizibilitate si contribuie la consumul redus de energie al acestui model. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBB72PZFFN

Congelator cu 3 compartimente

Congelatorul are o organizare clasica cu 3 compartimente de dimensiuni aproximativ egale, unde veti putea sa pastrati diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare de 14 Kg in 24 de ore este mai mult decat suficienta, iar autonomia in cazul unei pene de curent poate ajunge pana la 19 ore. 

Conectivitate Wi-Fi

Panoul de control are un display digital cu touch control care permite setarea facila a temperaturilor sau activarea unor functii optionale precum congelare rapida sau blocarea accesului copiilor la meniu. Poate cea mai importanta optiune este insa posibilitatea modificarii setarilor prin aplicatia LG Smart ThinQ care se poate instala pe orice smartphone. O alta tehnologie moderna de care dispune acest model este Door Cooling care raceste spatiul de refrigerare cu pana la 32% mai rapid in comparatie cu alte modele.

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital 

+ compresor Linear Inverter

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului

+ compartimentare flexibila

+ tehnologii moderne

+ conectivitate Wi-Fi

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, LG GBB72PZFFN este o combina frigorifica cu design premium si specificatii tehnice excelente. Consumul redus de energie, panoul de control cu display digital si tehnologiile moderne dezvoltate de LG fac din aceasta combina frigorifica o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.