Side by side Instaview LG GSX961MCVZ review

๐Ÿฅ‡ LG GSX961MCVZ
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

LG GSX961MCVZ este un side by side premium cu design exclusivist door in door instaview, consum redus de energie si nivel foarte scazut al zgomotului. Display-ul digital extern, organizare excelenta a celor doua spatii si tehnologiile de ultima generatie fac din acest side by side o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.ย 

ยป Profitati de reducerile de pana la 35% la produsele din campania Cooling Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Dintre toate aparatele frigorifice, frigiderele side by side sunt cele care au volumul cel mai generos, fiind potrivite in general pentru familiile mai numeroase. Aceste aparate electrocasnice au designuri moderne si performante excelente, gratie utilizarii celor mai noi tehnologii dezvoltate de firmele producatoare. Aceste  tehnologii imbunatatesc eficienta energetica, reduc nivelul zgomotului si asigura pastrarea prospetimii alimentelor o perioada mai lunga de timp. Un astfel de frigider side by side incadrat in clasa premium este modelul produs de LG a carui prezentare o veti gasi in continuare.

Side by side LG GSX961MCVZ

Side by side cu Instaview

LG GSX961MCVZ este un side by side cu doua usi, design elegant de culoare gri inchis si un panou InstaView in partea dreapta. Sistemul Door in Door permite accesul facil la alimentele si bauturile depozitate pe usa iar prin apasarea de doua ori pe panoul de sticla Instaview este activat sistemul de iluminare pentru a gasi mai usor alimentele dorite, pierderea de aer rece fiind mult mai redusa. Cele doua manere orizontale sunt marcate cu elemente decorative cromate, care contribuie impreuna cu display-ul digital minimalist la eleganta desavarsita a acestui model. Dimensiunile frigiderului sunt de 91.2 x 73.8 x 179 cm iar volumul total de 601 litri este impartit astfel: 405 litri sunt alocati spatiului de refrigerare si 196 litri celui de congelare.

Compresor silentios si economic

LG GSX961MCVZ are un compresor Linear Inverter de generatie noua cu un consum energetic anual de 376 kWh incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 21 de lei. Desi are un volum foarte mare, nivelul zgomotului este de doar 39 dB, astfel ca nu il veti auzi chiar daca aveti o bucatarie deschisa spre livingroom. Acest model utilizeaza tehnologia Total No Frost care nu permite formarea ghetii in spatiile interioare, decongelarea periodica nemafiind necesara.

Spatiu frigorific cu organizare moderna

Spatiul frigirific este foarte bine compartimentat, existand 3 compartimente cu temperatura si umiditate controlate prin mentinerea sigilata a sertarului: 2 compartimente cu capac Moist Balance Crisper in partea inferioara pentru fructe si legume, si unul la mijloc care asigura un nivel optim de temperatura pentru branzerurile si carnea proaspata. Celelalte alimente si bauturi vor putea fi depozitate pe cele doua rafturi din sticla securizata sau pe cele 5 rafturi din plastic de pe usa frigiderului care are o garnitura bio iar tehnologia Pure N Fresh elimina mirosurile neplacute din interior. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizivilitate buna in interior, iar in cazul in care veti lasa usa frigiderului sau a congelatorului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor.

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GSX961MCVZ

Congelator generos

Congelatorul este organizat cu ajutorul a 2 compartimente in partea inferioara si a 3 rafturi unde veti putea pastra alimentele ambalate in cutii, caserole sau pungi sigilate. Pe usa congelatorului exista 2 rafturi mici unde veti putea pastra cutiile cu inghetata si rezervorul dispenserului de apa si a celui de gheata care poate sa asigure atat cuburi cat si gheata zdrobita. Capacitatea de congelare de 12 Kg in 24 de ore este destul de redusa iar autonomia in cazul unei defectiuni este de 10 ore.ย 

Tehnologii de ultima generatie

Fiind un model premium, acest side by side foloseste cele mai noi tehnologii dezvoltate de LG precum LINEARCooling care controleaza fluctuatiile de temperatura si asigura un control precis al temperaturii cu ajutorul unor senzori, DoorCooling care asigura un flux optim de aer in partea frontala a frigiderului sau SmartThinQ care permite controlarea aparatului prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. Panoul de control situat deasupra dozatorului are un display digital alb si butoane tactile care permit setarea facila a temperaturilor sau activarea functiilor de racire si congelare rapida sau de blocare a accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ door in door instaview

+ display digital tactil

+ compresor linear inverter

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ tehnologii moderne

+ dispenser de apa si gheata

+ spatii interioare bine compartimentate

Puncte slabe

– pretul este foarte mare

Concluzii

In concluzie, LG GSX961MCVZ este un side by side premium cu design exclusivist door in door instaview, consum redus de energie si nivel foarte scazut al zgomotului. Display-ul digital extern, organizare excelenta a celor doua spatii si tehnologiile de ultima generatie fac din acest side by side o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari. 

Manual de utilizare LG GSX961MCVZ

Tags: