Heinner HCNF-V291F+, Combina frigorifica, 295 litri, Clasa F, Full No Frost – Pareri si Review

Heinner HCNF-V291F+ - 296 litri, Clasa F, 41 dB, Full No Frost
Combina frigorifica Heinner HCNF-V291F+

Product Name: Heinner

Product Description: Heinner HCNF-V291F+ este o combina frigorifica cu volum de 295 litri si eficienta energetica incadrata in clasa F. Combina dispune de un sistem de racire Full No Frost si are un nivel al zgomotului de 41 dB.

 • Design
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Sisteme si functii
  (4.3)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
3.9

Sumar

Heinner HCNF-V291F+ este o combina frigorifica cu design minimalist si sistem de racire Full No Frost. Panoul de control cu display digital, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Heinner.

Pros

+ design minimalist

+ display digital 

+ sistem de racire Full No Frost

+ sistem de iluminare cu led

+ functii eco si congelare rapida

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa F

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Aparatele frigorifice au, in general, preturi de achizitie destul de ridicate. Exista insa si combine frigorifice sau frigidere produse de companiile autohtone Arctic, Heinner sau Star-Light care pot fi achizitionate la preturi mai reduse. Aceste modele au, de regula, un design simplu si un consum energetic mai ridicat. Chiar daca nu au specificatii tehnice foarte bune, raportul intre calitate si pret este unul corect, astfel ca vanzarile acestor modele sunt destul de bune. Heinner HCNF-V291F+ este un astfel de aparat frigorific care are un raport bun intre calitate si pret iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291F+

Heinner HCNF-V291F+ – combina frigorifica cu design simplu

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291F+ are un design minimalist cu laterale si usi albe. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi care se deschid inspre dreapta, fara posibilitatea de modificare a directiei de deschidere. Acest model are un volum net de 295 litri (207 litri frigiderul si 88 litri congelatorul), fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile frigiderului sunt de 59.5 x 60 x 186 cm, instalarea putand sa fie facuta si intr-o bucatarie mai ingusta. Alte combine frigorifice comercializate sub brandul Heinner sunt: Heinner HCNF-V291XWDF+, Heinner HC-N262WD+, Heinner HC-V286A+ sau Heinner HCNF-M295WA+.

Sistem de racire Full No Frost

Heinner HCNF-V291F+ are o eficienta energetica incadrata in clasa F (pe o scara de la A la G). Consumul anual comunicat de producator este de 299 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 20 de lei. Nivelul zgomotului de functionare este de 41 dB, o valoare mai mare in comparatie cu cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire este de tip Full No Frost care nu permite formarea ghetii in congelator, astfel ca nu va mai trebui sa il dezghetati periodic.

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Heinner HCNF-V291F+

Organizare simpla a spatiilor interioare

Spatiul frigorific are o organzare clasica, cu un compartiment pentru fructe si legume in partea inferioara si 3 rafturi din sticla in cea superioara. Rafturile sunt din sticla securizata si pot fi ajustate pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra sticle, cutii sau recipiente mai mici. Sistemul de iluminare cu led asigura o vizibilitate buna iar panoul de control cu display digital permite modificarea facila a temperaturilor sau activarea functiei eco prin care se reduce consumul energetic. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel inferior este mai voluminos. Capacitatea de congelare este de 5 Kg in 24 de ore iar pentru alimentele cu o perisabilitate mai ridicata aveti la dispozitie functia de congelare rapida. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ display digital 

+ sistem de racire Full No Frost

+ sistem de iluminare cu led

+ functii eco si congelare rapida

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa F

– nivelul zgomotului este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Heinner HCNF-V291F+ este o combina frigorifica cu design minimalist si sistem de racire Full No Frost. Panoul de control cu display digital, sistemul de iluminare cu led si pretul redus din aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Heinner.