Samsung RB34C600CSA/EF, Combina Frigorifica, 344 litri, Clasa C, Total No Frost – Pareri si Review

▷Samsung RB34C600CSA/EF Combine Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Samsung RB34C600CSA/EF

Product Name: Samsung RB34C600CSA/EF

Product Description: Samsung RB34C600CSA/EF este o combina frigorifica cu volum de 344 litri si eficienta energetica incadrata in clasa C. Combina dispune de un sistem de racire No Frost si are un nivel al zgomotului de 35 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Tehnologii si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Samsung RB34C600CSA/EF este o combina frigorifica cu design modern si eficienta energetica excelenta. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul companiei sud-coreene Samsung.

Pros

+ design elegant;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne;

+ garantie compresor de 20 ani;

+ raport corect calitate/pret.

Cons

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– garantie standard.

Electrocasnicele Samsung sunt recunoscute pentru designul elegant si pentru specificatiile tehnice foarte bune. De exemplu, cele mai noi aparate frigorifice produse de Samsung dispun de finisaje elegante, care le permit instalarea in orice locuinta moderna. In plus, tehnologiile dezvoltate de Samsung permit pastrarea alimentelor in conditii optime o perioada mai lunga de timp, cu un consum redus de energie. Samsung RB34C600CSA/EF este o astfel de combina frigorifica lansata recent in Romania, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Samsung RB34C600CSA/EF

Samsung RB34C600CSA/EF – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Samsung RB34C600CSA/EF are un design elegant, cu unghiuri drepte, si finisaje din inox. Manerele orizontale sunt integrate in usi, contribuind la designul minimalist al combinei. Usile combinei sunt reversibile iar partea din spate este acoperita cu un capac metalic care protejeaza compresorul si este usor de curatat. Acest model are un volum net de 344 care este impartit astfel: 230 litri pentru spatiul frigorific si 114 litri pentru cel de congelare. 

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.8 x 185.3 cm, instalarea putand sa fie facuta intr-o bucatarie cu dimensiuni medii spre mari. Alte combine frigorifice elegante pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5RCNA406LXBRW sau Samsung RB33B610EBN/EF.

Eficienta energetica si zgomot

Eficienta energetica Samsung RB34C600CSA/EF

Samsung RB34C600CSA/EF are un compresor Digital Inverter cu eficienta energetica buna, incadrata in clasa C, pe o scara de la A la G. Consumul anual comunicat de producator este de 163 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 12 lei. Daca doriti sa aveti un consum mai redus, puteti activa modul AI Energy care poate reduce consumul energetic cu pana la 10%. Nivelul zgomotului este de doar 35 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca aveti o bucatarie deschisa. Sistemul de racire utilizeaza tehnologia No Frost, racind uniform spatiul frigorific si eliminand formarea ghetii din congelator.

Organizarea frigiderului si congelatorului

Samsung RB34C600CSA/EF

Frigiderul are o organizare simpla, cu un compartiment in partea inferioara si trei rafturi din sticla securizata deasupra. Compartimentul Humidity Fresh asigura un nivel optim de umiditate pentru ca legumele si fructele sa isi pastreze proprietatile nutritive o perioada mai lunga de timp. Sticlele, borcanele si cutiile vor putea fi depozitate pe unul din cele trei rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare cu LED din plafon asigura o vizibilitate buna si contribuie la consumul redus de energie al acestui model.

Congelatorul dispune de 3 sertare, din care cel superior are dimensiuni mai mici, fiind potrivit pentru inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare de 8 Kg in 24 de ore este suficient de buna, iar autonomia in cazul unei defectiuni a retelei electrice este de 9 ore. 

Panou de control, functii si garantie

Panoul de control contine un display digital albastru cu doua zone si selectoare tactile pentru modificarea temperaturilor. Tot de aici veti putea activa si functiile suplimentare care sunt racire si congelare rapida. Pe langa No Frost, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne precum:

 • SpaceMax – combina dispune de un volum suplimentar, fara ca dimensiunile exterioare sa creasca;
 • All-Around Cooling – furnizeaza aer rece la nivelul fiecarui raft, asigurand o racire uniforma si o temperatura constanta;
 • Ai Energy Smart Things – permite monitorizarea consumului energetic prin intermediul aplicatiei mobile SmartThings, gratie conectivitatii Wi-Fi.

Garantia de care beneficiaza aceasta combina frigorifica este de 24 luni, insa compresorul Digital Inverter dispune de cea mai mare garantie de pe piata: 20 ani. 

Puncte tari

+ design elegant;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii moderne;

+ garantie compresor de 20 ani;

+ raport corect calitate/pret.

Puncte slabe

– lipsa unui compartiment 0 grade;

– garantie standard.

Concluzii

In concluzie, Samsung RB34C600CSA/EF este o combina frigorifica cu design modern si eficienta energetica excelenta. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul companiei sud-coreene Samsung.

button-3