Whirlpool WB70I952XAQUA, Combina Frigorifica, 439 litri, Clasa E, Total No Frost – Pareri si Review

Whirlpool WB70I952XAQUA - 439 litri, Clasa E, 37 dB, Total No Frost
Combina frigorifica Whirlpool WB70I952XAQUA

Product Name: Whirlpool WB70I952XAQUA

Product Description: Whirlpool WB70I952XAQUA este o combina frigorifica cu volum de 439 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina are un sistem de racire Total No Frost si un nivel al zgomotului de 37 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Functii si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Whirlpool WB70I952XAQUA este o combina frigorifica cu finisaje elegante si volum generos. Dispenserul de apa, organizarea eficienta a spatiilor interioare si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool. 

Pros

+ design modern

+ dispenser de apa

+ organziare eficienta a spatiului frigorific

+ nivel redus al zgomotului

+ functii de racire si congelare rapida

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Cons

– eficienta energetica este incadrata in clasa E

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice permit pastrarea mai indelungata a alimentelor proaspete sau congelate fara ca acestea sa isi piarda proprietatile nutritive. Tehnologiile moderne asigura un nivel constant de temperatura si umiditate cu un consum mai redus de energie. In plus, compartimentarea eficienta a spatiilor interioare asigura conditii optime de pastrare atat a fructelor si legumelor cat si a carnii, pestelui sau a branzeturilor proaspete. Whirlpool WB70I952XAQUA este un astfel de aparat frigorific modern iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acestuia. 

Combina frigorifica Whirlpool WB70I952XAQUA

Whirlpool WB70I952XAQUA – combina frigorifica cu dazator de apa

Combina frigorifica Whirlpool WB70I952XAQUA are un design modern cu finisaje din inox anti-amprenta si manere verticale in partea exterioara a usilor. Combina dispune de un dispenser de apa care are un rezervor ingust si cu alimentare facila. Volumul net al combinei este unul foarte generos (439 litri din care frigiderul are alocati 295 litri iar congelatorul 144 litri), acest model fiind potrivit pentru familiile care au cel putin 4 membri. Dimensiunile sunt insa pe masura volumului (70 x 75.5 x 195 cm) astfel ca va trebui sa ii alocati un spatiu mai mare pentru instalare. Alte combine frigorifice produse de Whirlpool care au finisaje elegante sunt: Whirlpool W5821EOX, Whirlpool W7 921O OX, Whirlpool W5 821E OX sau Whirlpool W9 921C W

Compresor silentios

Whirlpool WB70I952XAQUA are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E pe o scara de la A la G, consumul anual fiind estimat de producator la 290 kWh. Pentru acest consum va trebui sa platiti lunar aproximativ 20 de lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului este de doar 37 dB, o valoarea mult mai scazuta in comparatie cu cea a modelelor de generatie mai veche. Sistemul de racire tip Total No Frost nu permite formarea ghetii in congelator, eliminand necesitatea dezghetarii periodice.

Spatii interioare bine organizate

Frigiderul dispune de doua compartimente Fresh Box unul pentru fructe si legume si unul pentru alimentele proaspete (branzeturi, carne sau peste) cu o temperatura constanta de 0 grade Celsius. In partea superioara exista doua rafturi din sticla securizata si un suport metalic pentru doua sticle, care se poate scoate usor daca nu il folositi. Pe usa frigiderului sunt alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra borcanele si sticlele mai mici. Sistemul de iluminare cu led are o lumina rece, contribuind astfel la pastrarea unei temperaturi scazute in interior. 

Congelatorul dispune de 3 compartimente unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de mirosuri sau gusturi. Capacitatea de congelare este de 12 Kg in 24 de ore iar pentru alimentele perisabile, aveti la dispozitie functie de congelare rapida. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Whirlpool WB70I952XAQUA

Tehnologie al 6-lea simt

Panoul de control permite setarea facila a temperaturilor in 4 trepte (intre 2 si 8 grade Celsius pentru frigider si -18 si -26 grade pentru congelator). Tot de aici veti putea sa activati si functiile de racire si congelare rapida. Acest model utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea simt (asigura un consum mai redus cu pana la 30% prin monitorizarea permanenta a temperaturilor din cele doua spatii) sau Energy Saving (asigura recuperarea rapida a temperaturii din frigider). 

Puncte tari

+ design modern

+ dispenser de apa

+ organziare eficienta a spatiului frigorific

+ nivel redus al zgomotului

+ functii de racire si congelare rapida

+ tehnologii moderne

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata in clasa E

– lipsa conectivitatii Wi-Fi

Concluzii

In concluzie, Whirlpool WB70I952XAQUA este o combina frigorifica cu finisaje elegante si volum generos. Dispenserul de apa, organizarea eficienta a spatiilor interioare si raportul bun intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.