Combina frigorifica LG GBF72NSDZN review

LG GBF72NSDZN
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Functii si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

LG GBF72NSDZN este o combina frigorifica cu un design elegant, un consum redus de energie si spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Nivelul redus al zgomotului, dispenser-ul de apa si tehnologiile si sistemele moderne sunt alte atuuri ale aceste combine frigorifice premium din portofoliul LG. 

Aparatele frigorifice moderne au pe langa specificatii tehnice foarte bune si un design atragator care le asigura o integrare usoara intr-o bucatarie cu amenajare contemporana sau minimalista. Finisajele din inox, elementele decorative cromate si display-urile digitale contribuie la designurile interesante ale frigiderelor sau combinelor frigorifice moderne. Desigur, modelele cu finisaje elegante sunt incadrate de regula in clasa premium ceea ce inseamna ca au un pret de achizitie care de regula depaseste 3.000 de lei. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de combina frigorifica eleganta care este produsa de compania sud-coreeana LG.

Combina frigorifica LG GBF72NSDZN

Combina frigorifica premium

LG GBF72NSDZN este o combina frigorifica de generatie noua cu un design atragator cu finisaje din inox. Manerele orizontale sunt integrate in usi si marcate cu un element decorativ cromat care contribuie la designul atragator al acestui model. Deschiderea usilor este spre dreapta insa acestea sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de preferinte. Acest model are dimensiuni de 59.5 x 68.2 x 203 cm si un volum net total de 380 litri din care frigiderul are alocati 273 de litri si congelatorul 107 litri. 

Compresor Inverter Linear economic

LG GBF72NSDZN are un compresor Inverter Linear silentios si economic, consumul anual de energie de 288 kWh fiind incadrat in a doua cea mai eficienta clasa energetica, A++. In ceea ce priveste nivelul zgomotului de functionare, acest model atinge o valoare de 36 dB, fiind una din cele mai silentioase combine frigorifice disponibile la noi in tara.

Spatiu generos de refrigerare

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se pot depozita o cantitate mare de alimente, cel din mijloc putandu-se plia pentru a crea mai mult spatiu. In partea de jos exista doua compartimente cu inchidere etansa: Fresh Balancer care permite reglarea umiditatii in functie de fructele sau legumele pastrate si Fresh Converter in care veti putea seta temperatura in functie de tipul alimente depozitate (carne, peste sau legume). Pe usa frigiderului exista 3 rafturi mari si 2 mici din plastic transparent unde veti putea sa pastrati diferite cutii, borcane sau sticle. Tot pe usa se afla si rezervorul dispenserului de apa care va putea fi folosit in zilele caniculare de vara. Sistemul de iluminare cu LED este foarte eficient insa contribuie si la consumul redus de energie al combinei firogirifice. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBF72NSDZN

Congelator cu 3 rafturi transparente

Congelatorul este impartit in 3 compartimente din care cel din mijloc este cel mai spatios, permitand depozitarea unor cutii sau alimente mai voluminoase. Capacitatea de congelare in 24 de ore este una foarte generoasa (12 Kg) iar in cazul unei pene de curent, alimentele vor fi pastrate in conditii optime cel mult 16 ore. 

Sisteme si tehnologii moderne

Panoul de control are un display digital monocolor cu touch care permite setarea temperaturilor din cele 2 spatii interioare sau activarea functiilor de racire si congelare rapida Express Cool si Express Freeze. Fiind un model premium, aceasta combina frigorifica utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de LG precum SmartThinQ care permite reglarea temperaturilor prin intermediul unei aplicatii mobile sau DoorCooling care asigura o racire mai rapida si mai uniforma pentru pastrarea prospetimii alimentelor mai mult timp. 

Puncte tari

+ design modern

+ dispenser apa

+ display digital extern

+ frigider spatios

+ nivel redus al zgomotului

+ compresor economic Linear Inverter

+ tehnologie SmartThinQ

+ functii si optiuni moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

Concluzii

In concluzie, LG GBF72NSDZN este o combina frigorifica cu un design elegant, un consum redus de energie si spatii interioare cu o compartimentare eficienta. Nivelul redus al zgomotului, dispenser-ul de apa si tehnologiile si sistemele moderne sunt alte atuuri ale aceste combine frigorifice premium din portofoliul LG. 

Manual LG GBF72NSDZN