Samsung RB38T672ESA/EF, Combina Frigorifica, 385 litri, Clasa A++, No Frost – Pareri si Review

? Samsung RB38T672ESA/EF - 385 litri, Clasa A++, 35 dB, No Frost
Combina frigorifica Samsung RB38T672ESA/EF

Product Name: Samsung RB38T672ESA/EF

Product Description: Samsung RB38T672ESA/EF este o combina frigorifica cu un volum de 385 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un nivel al zgomotului de doar 35 dB si utilizeaza un sistem de racire No Frost.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Tehnologii si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Samsung RB38T672ESA/EF este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Panoul de control extern, functiile de racire si congelare rapida si tehnologia No Frost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design elegant cu finisaje Metal Graphite

+ display digital extern

+ eficienta energetica buna

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ tehnologie No Frost

+ functii de racire si congelare rapida

Cons

– lipsa conexiunii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice mari produse de Samsung se remarca prin designul elegant si finisajele moderne. De exemplu, o combina frigorifica din portofoliul Samsung se va putea incadra perfect intr-o bucatarie cu design modern sau minimalist. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de compania sud-coreeana asigura atat reducerea consumului energetic cat si conditii optime de pastrare a alimentelor o perioada mai lunga de timp. Samsung RB38T672ESA/EF este o astfel de combina frigorifica de generatie noua, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia.

Combina frigorifica Samsung RB38T672ESA/EF

Samsung RB38T672ESA/EF – combina frogirifica eleganta

Combine frigorifica Samsung RB38T672ESA/EF are un design modern cu finisaje din inox si manere verticale incorporate in cele doua usi. Partea din spate a combinei este acoperita cu un capac care este usor de curatat si nu permite murdariei sa patrunda langa compresor. Aceasta combina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 65.8 cm si o inaltime de 203 cm, raftul de sus fiind mai greu accesibil pentru persoanele mai scunde. Desi are dimensiuni compacte, gratie tehnologiei SpateMax, volumul net total al combinei este unul generos (385 litri din care 273 sunt alocati frigiderului si 112 litri congelatorului).

Compresor Digital Inverter

Samsung RB38T672ESA/EF are un compresor de generatie noua, care este foarte silentios. Consumul anual de energie de 270 kWh este incadrat in clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 17 lei. Nivelul zgomotului de functionare este de doar 35 dB, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. Sistemul de racire No Frost asigura conditii optime de umiditate in spatiul frigorific si nu permite formarea ghetii in congelator. 

Spatii interioare bine organizate

Frigiderul are o organizare clasica, cu un compartiment in partea inferioara si 5 rafturi in partea superioara. Compartimentul asigura conditii optime de temperatura si umiditate pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Unul din rafturi din partea superioara permite depozitarea sticlelor de vin sau de alte bauturi. Borcanele, cutiile sau sticlele mai mari vor putea fi depozitate pe cele patru rafturi de pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare top led cu lumina rece contribuie la eficienta energetica buna dar si asigurarea unei vizibilitati bune in interior.

Congelatorul dispune de doua compartimente mai mari in partea inferioara si de unul mai mic deasupra, unde veti putea pastra inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare de 13 Kg in 24 de ore este mai mult decat suficienta iar autonomia in cazul unei defectiuni este de cel mult 18 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Samsung RB38T672ESA/EF

Display digital extern

Panoul de control extern are un display digital cu doua zone si butoane tactile. Prin intermediul acestor butoane veti putea sa modificati temperaturile din interior sau sa activati functiile de racire si congelare rapida. Ca si in cazul altor modele produse de compania sud-coreeana precum Samsung RB34T672EBN/EF, Samsung RB38T676DSA/EF sau Samsung RB3VTS104SA/EO, si aceasta combina utilizeaza un sistem All Around Cooling care asigura o racire uniforma in intreg frigiderul si congelatorul. 

Puncte tari

+ design elegant cu finisaje Metal Graphite

+ display digital extern

+ eficienta energetica buna

+ nivel foarte redus al zgomotului

+ tehnologie No Frost

+ functii de racire si congelare rapida

Puncte slabe

– lipsa conexiunii Wi-Fi

– pretul este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Samsung RB38T672ESA/EF este o combina frigorifica eleganta cu eficienta energetica buna si un nivel redus al zgomotului. Panoul de control extern, functiile de racire si congelare rapida si tehnologia No Frost sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Samsung. 

Manual de utilizare Samsung RB38T672ESA/EF