Heinner HF-V213SE++, Frigider cu 2 usi, 212 litri, Clasa E – Pareri si Review

▷ Heinner HF-V213SE++ Frigider cu 2 usi ⭐ Review si Pareri
Frigider cu 2 usi Heinner HF-V213SE++

Product Name: Heinner HF-V213SE++

Product Description: Heinner HF-V213SE++ este un frigider cu volum net de 212 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Frigiderul dispune de un sistem de racire Less Frost si are un nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Heinner

 • Design
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Sisteme si functii
  (3.5)
 • Calitate/Pret
  (4.7)
4.2

Sumar

Heinner HF-V213SE++ este un frigider cu doua usi cu dimensiuni compacte si design elegant. Sistemul de iluminare cu led, garantia extinsa si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Heinner.

Pros

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ design elegant;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ sistem de iluminare cu LED;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ pret accesibil. 

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– sistemul de racire nu este No Frost;

– panoul de control este mecanic.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Frigiderele cu doua usi sunt ideale pentru familiile care consuma preponderent alimente proaspete, in dauna celor congelate. Daca unele modele dispun de spatii interioare generoase, altele au dimensiuni compacte, fiind potrivite pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii. Un volum mai redus inseamna si un pret mai mic, mai ales daca optati pentru un model produs de companiile autohtone Heinner sau Arctic. Heinner HF-V213SE++ este un astfel de frigider cu volum redus, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Frigider cu 2 usi Heinner HF-V213SE++

Heinner HF-V213SE++ – design, volum si dimensiuni

Frigiderul Heinner HF-V213SE++ are un design modern, cu unghiuri drepte si finisaje argintii. Manerele orizontale incorporate in cele doua usi contribuie la eleganta designului, permitand integrarea facila a frigiderului intr-o bucatarie noua. Cele doua usi se deschid inspre dreapta, insa sunt reversibile, modificarea directiei fiind destul de usoara. Acest model are un volum net de 212 litri, din care 171 de litri sunt alocati frigiderului si doar 41 litri congelatorului.

Un volum redus inseamna si dimensiuni compacte: 54 x 57 x 144 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub un corp suspendat. Alte frigidere cu doua usi cu dimensiuni compacte pe care le-am analizat sunt: 

Eficienta energetica, zgomot si sistem de racire

Eficienta energetica Heinner HF-V213SE++

Heinner HF-V213SE++ are un compresor cu o eficienta energetica incadrata in clasa E, pe o scara de la A la G. Consumul anual de energie este de 177 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 15 lei. Nivelul zgomotului de 42 dB este putin mai mare in comparatie cu cel al altor modele ale unor producatori mai cunoscuti. Sistemul de racire este de tip Less Frost, ceea ce inseamna ca dezghetarea manuala a congelatorului va trebui facuta mai rar.

Organizarea spatiilor interioare

Heinner HF-V213SE++

Spatiul frigorific situat in partea inferioara, este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata si a unui compartiment pentru fructe si legume. Rafturile se pot ajusta pe inaltime, pentru a face loc alimentelor sau vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte trei rafturi din plastic, unde se pot pastra sticle, cutii sau borcane mai mici. Sistemul de iluminare cu LED asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru compartimentul situat in partea inferioara. 

Congelatorul dispune de un singur raft metalic, astfel ca este indicat sa pastrati alimentele in caserole sau pungi, pentru a evita schimbul de gusturi si mirosuri. Capacitatea de congelare este de 2.6 Kg in 24 de ore, in concordanta cu volumul redus al acestui spatiu.

Panou de control si garantie

Panoul de control mecanic permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Tot de aici puteti activa si functia de congelare rapida. Daca veti achizitiona acest frigider in perioada urmatoare, puteti beneficia de o garantie extinsa de 5 ani oferita de producator

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ design elegant;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ sistem de iluminare cu LED;

+ garantie extinsa de 5 ani;

+ pret accesibil. 

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– sistemul de racire nu este No Frost;

– panoul de control este mecanic.

Concluzii

In concluzie, Heinner HF-V213SE++ este un frigider cu doua usi cu dimensiuni compacte si design elegant. Sistemul de iluminare cu led, garantia extinsa si pretul accesibil sunt alte avantaje ale acestui frigider din portofoliul Heinner.

button-3