Combina frigorifica Liebherr KGS 1855 pareri si review

๐Ÿฅ‡ Liebherr KGS 1855 - 296 litri, clasa A++, 39 dB, SmartFrost, control mecanic
Combina frigorifica Liebherr KGS 1855

Product Name: Liebherr KGS 1855

Product Description: Liebherr KGS 1855 este o combina frigorifica cu volum net de 296 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A++. Combina are un nivel al zgomotului de 39 dB, dispune de un sistem de iluminare cu led si utilizeaza un sistem de racire SmartFrost.

Brand: Liebherr

  • Eficienta energetica
  • Sisteme si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Liebherr KGS 1855 este o combina frigorifica cu eficienta energetica buna si dimensiuni compacte. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si compartimentarea eficienta sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.ย 

Pros

+ design elegant

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ spatii interioare bine organizate

Cons

– panoul de control este mecanic

– sistem de racire SmartFrost

ยป Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Fiabilitatea aparatelor frigorifice este foarte importanta, avand in vedere costurile de achizitie care sunt destul de mari. Pentru a va asigura ca frigiderul sau combina frigorifica are o durata de vitata cat mai lunga, este indicat sa alegeti un model produs de o companie cunoscuta si care ofera o garantie inclusa cat mai lunga. Companiile germane sunt recunoscute pentru fiabilitate foarte buna a produselor iar acest aspect este valabil si in cazul aparatelor frigorifice. In cele ce urmeaza va vom prezenta un astfel de aparat frigorific cu dimensiuni compacte care este produs de compania germana Liebherr.

Combina frigorifica Liebherr KGS 1855

Combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Liebherr KGS 1855 are un design alb elegant, cele doua usi avand integrate manere orizontale rotunjite. Usile se deschid inspre dreapta si nu sunt reversibile, ceea ce inseamna ca nu le veti putea modifica in functie de amenajarea bucatariei. Volumul total al combinei este de 296 litri din care frigiderul are alocati 212 litri iar congelatorul 84 litri. Avand un volum mai mic, combina are si dimensiuni compacte (55 x 63 x 181 cm) astfel ca va putea fi instalata si intr-o bucatarie de mici dimensiuni.

Compresor cu eficienta energetica A++

Liebherr KGS 1855 are un compresor silentios si economic, nivelul zgomotului de 39 dB fiind mult mai redus in comparatie cu alte modele de generatie mai veche. Consumul energetic anual de 212 kWh este incadrat in clasa energetica A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 12 lei. Acest model utilizeaza un sistem de racire SmartFrost, alimentele din congelator fiind acoperite cu un strat foarte subtiere de bruma iar decongelarea trebuie realizata mult mai rar. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr KGS 1855

Spatii bine compartimentate

Spatiul frigorific este compartimentat cu 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate depozita o cantitate mare de alimente si un raft de sarma pentru sticlele de vin si alte bauturi. In partea inferioara exista 2 compartimente care asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista alte 3 rafturi din plastic unde veti putea pastra cutii, sticle sau recipiente de diferite marimi. Sistemul de iluminare este cu led, asigurand o vizibilitate buna in frigider si contribuind la consumul redus de energie al combinei. Din pacate, panoul de control este mecanic, setarea temperaturilor in cele doua spatii interioare facandu-se totusi foarte usor. 

Congelatorul este impartit in 3 compartimente cu dimensiuni aproximativ egale permitand depozitarea carnii, legumelor sau deserturilor fara riscul schimbului de gusturi si mirosuri. 

Puncte tari

+ design elegant

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A++

+ nivel redus al zgomotului

+ sistem de iluminare cu led

+ spatii interioare bine organizate

Puncte slabe

– panoul de control este mecanic

– sistem de racire SmartFrost

Concluzii

In concluzie, Liebherr KGS 1855 este o combina frigorifica cu eficienta energetica buna si dimensiuni compacte. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si compartimentarea eficienta sunt alte avantaje ale acestei combine frigorifice produse de Liebherr.ย