Combina frigorifica LG GBP32DSLZN review

LG GBP32DSLZN
Combina frigorifica LG GBP32DSLZN

Product Name: LG GBP32DSLZN

Product Description: LG GBP32DSLZN este o combina frigorifica cu volum net de 384 litri, sistem de racire No Frost si eficienta energetica incadrata in clasa A++.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Sisteme si tehnologii
    (4.3)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.4

Sumar

LG GBP32DSLZN este o combina frigorifica eleganta, cu spatii de refrigerare si congelare bine compartimentate si un consum scazut de energie. Nivelul redus al zgomotului, compresorul linear si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG. 

Designul si finisajele aparatelor frigorifice incepe sa conteze din ce in ce mai mult, majoritatea persoanelor tinere dorind ca frigiderul sau combina frigorifica sa se potriveasca cu mobilierul sau cu decorul bucatariei. Astfel, pentru o bucatarie cu mobilier gri sau argintiu se va opta pentru o combina frigorifica cu carcasa din inox, iar un frigider negru se va incadra perfect alaturi de un mobilier de aceeasi culoare. Totusi, pe langa designul exterior, va trebui sa tineti cont si de fiabilitate, eficienta energetica sau nivelul zgomotului. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica produsa de LG care are atat un design elegant cat si specificatii tehnice bune.

Combina frigorifica LG GBP32DSLZN

Combina frigorifica cu design mininalist

LG GBP32DSLZN este o combina frigorifica cu design elegant cu linii drepte si finisaje Grahite. Manerele verticale incorporate in cele doua usi sunt marcate cu un element decorativ cromat care contribuie la designul modern al combinei. Usile se deschid spre dreapta insa sunt reversibile, directia de deschidere putand sa fie modificata destul de usor. Dimensiunile combinei sunt de 60 x 69 x 203 cm iar volumul net total de 384 litri este impartit astfel: 277 litri pentru spatiul frigorific si 107 litri pentru cel de congelare. 

Compresor linear inverter

LG GBP32DSLZN are un compresor linear inverter de generatie noua care este mai silentios, mai economic si mai fiabil in comparatie cu cele din anii anteriori. Confirmarea fiabilitatii compresorului este data de garantia extinsa de 10 ani pe care o ofera LG. Consumul energetic anual de 268 kWh este incadrat a doua clasa de eficienta, A++, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 15 lei. Pe langa eficienta energetica buna, combina are si un nivel foarte scazut al zgomotului, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Spatiu frigorific generos

Frigiderul are o compartimentare clasica, in partea inferioara existand un compartiment NatureFRESH care asigura conditii optime de umiditate si temperatura pentru pastrarea fructelor si legumelor. Deasupra acestui compartiment se afla 4 rafturi din sticla securizata, cele doua din partea superioara putand fi ajustate pe inaltime pentru a face loc vaselor sau alimentelor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic transparent unde veti putea pastra diverse cutii, borcane, sticle si caserole mai mici. Sistemul de iluminare cu panou LED asigura o vizibilitate buna in interior dar contribuie si la consumul redus de energie al combinei.

Congelator cu 3 sertare

Congelatorul este impartit in 3 sertare cu dimensiuni aproximativ egale unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara riscul schimbului de mirosuri. Acest model utilizeaza tehnologia No Frost care nu permite formarea ghetii in congelator, eliminand necesitatea decongelarii periodice. In 24 de ore veti putea congela o cantitate maxima de 12 Kg de alimente iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor fi pastrate la o temparatura optima cel mult 16 ore. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LG GBP32DSLZN

Panou de control tactil

Panoul de control are un display digital alb si butoane tactile care permit modificarea temperaturii din cele doua spatii sau activarea functiilor optionale de racire si congelare rapida sau Eco Friendly care reduce consumul de energie.O alta tehnologie moderna utilizata de aceasta combina este DoorCooling+ prin care aerul rece este directionat catre rafturile usii imediat dupa inchiderea acesteia. 

Puncte tari

+ design elegant

+ consum redus de energie

+ compresor linear inverter

+ nivel foarte scazut al zgomotului

+ frigider bine organizat

+ panou de control intuitiv

+ functii de racire si congelare rapida

+ tehnologie DoorCooling+

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, LG GBP32DSLZN este o combina frigorifica eleganta, cu spatii de refrigerare si congelare bine compartimentate si un consum scazut de energie. Nivelul redus al zgomotului, compresorul linear si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul LG.