Combina frigorifica LIEBHERR CNP 4813 pareri si review

๐Ÿฅ‡ LIEBHERR CNP 4813 - 304 litri, clasa A+++, 40 dB, No Frost, DualCooling
Combina frigorifica LIEBHERR CNP 4813

Product Name: LIEBHERR CNP 4813

Product Description: LIEBHERR CNP 4813 este o combina frigorifica cu un volum net de 304 litri si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Combina dispune de iluminare cu led, are un nivel redus al zgomotului si folosteste sistemele No Frost si DualCooling.

Brand: Liebherr

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Sisteme si functii
    (4.6)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

LIEBHERR CNP 4813 este o combina frigorifica compacta cu eficienta energetica excelenta si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si tehnologia DualCooling sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr.ย 

Pros

+ design minimalist

+ display digital intern

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem NoFrost si DualCooling

+ iluminare cu led

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius

ยป Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania CRazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele frigorifice produse de compania germana Liebherr impresioneaza atat prin calitatea materialelor cat si prin fiabilitatea compresoarelor. Cele mai noi modele de frigidere si combine frigorifice produse de Liebherr au o eficienta energetica excelenta, ceea ce duce la costuri mai mici de utilizare. In plus, tehnologiile dezvoltate de Liebherr asigura conditii optime de pastrare a alimentelor refrigerate sau congelate o perioada mai lunga de timp. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combine frigorifica produsa de Liebherr care are specificatii tehnice excelente.

Combina frigorifica LIEBHERR CNP 4813

Combina frigorifica cu design clasic

Combina frigorifica LIEBHERR CNP 4813 are un design HardLine cu usa si laterale din otel vopsite in alb. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi care sunt reversibile, directia de deschidere putand fi modificata in functie de necesitati. Volumul net total al combinei este de 304 litri, 209 litri fiind alocati frigiderului si 95 de litri congelatorului, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. In ceea ce priveste dimensiunile, combina are o latime de 60 cm, o adancime de 65.5 cm si o inaltime de 186.1 cm, putand fi instalata si intr-o bucatarie mai mica sau ingusta. 

Compresor economic si silentios

LIEBHERR CNP 4813 are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, consumul zilnic de 0.456 kWh avand un cost lunar estimativ de cel mult 8.5 lei. Nivelul zgomotului de 40 dB este de asemenea unul redus, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca veti lasa usa deschisa la bucatarie. Acest model utilizeaza un sistem de racire No Frost care elimina uniditatea in exces si nu permite formarea ghetii in interior, eliminand astfel necesitatea decongelarii periodice. Mai mult, combina utilizeaza doua circuite independente de racire (DuoCooling) prevenind transferul mirosurilor si impiedicand deshidratarea alimentelor. 

Spatiu frigorific cu organizare eficienta

Frigiderul este organizat in partea superioara cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata care se pot ajusta pe inaltime si a unui raft metalic pentru sticlele de vin sau alte bauturi. In partea inferioara exista un compartiment cu temperatura si umiditate controlata care permite pastrarea in conditii optime a fructelor si legumelor o perioada mai lunga de timp. Cele 3 rafturi de pe usa frigiderului permit depozitarea borcanelor, cutiilor sau a suportului pentru oua. Sistemul de iluminare cu led din plafon asigura o vizibilitate excelenta, contribuind si la eficienta energetica buna a acestui model. 

Congelatorul este impartit in 3 rafturi inchise si la spate, alimentele trebuind pastrate in caserole sau pungi sigilate pentru a evita schimbul de mirosuri. Capacitatea de congeare de 10 Kg in 24 de ore este mai mult decat suficienta iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice, alimentele vor putea fi pastrate la o temperatura optima cel mult 26 de ore. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

LIEBHERR CNP 4813

Display digital MagicEye

Panoul de control interior are un display digital MagicEye care afiseaza temperatura din cele doua spatii interioare. Tot de aici veti putea activa si functia de congelare rapida pentru care va trebui sa stabiliti si un anumit timp. Disfunctionalitatile de functionare sunt semnalizate vizual si acustic, iar in cazul in care veti lasa usile deschise veti fi de asemenea atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ display digital intern

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem NoFrost si DualCooling

+ iluminare cu led

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

– lipsa unui compartiment 0 grade Celsius

Concluzii

In concluzie, LIEBHERR CNP 4813 este o combina frigorifica compacta cu eficienta energetica excelenta si spatii interioare bine organizate. Nivelul redus al zgomotului, sistemul de iluminare cu led si tehnologia DualCooling sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice din portofoliul Liebherr.