Whirlpool W9921CW, Combina frigorifica, 348 litri, Clasa E, Dual No Frost – Pareri si Review

ᐅ [Review] ◁: Whirlpool W9921CW - 348 litri, Clasa E, 42 dB, Dual No Frost
Combina frigorifica Whirlpool W9921CW

Product Name: Whirlpool W9921CW

Product Description: Whirlpool W9921CW este o combina frigorifica cu volum de 348 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Dual No Frost si are un nivel al zgomotului de 42 dB.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Sisteme si tehnologii
  (4.5)
 • Calitate/Pret
  (4.2)
4.2

Sumar

Whirlpool W9921CW este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Panoul de control tactil, tehnologia Dual No Frost si sistemul de iluminare cu led sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.

Pros

+ design modern;

+ display digital si selectoare tactile;

+ sistem de iluminare cu led;

+ tehnologia dual No Frost;

+ spatiu frigorific bine organizat.

Cons

– nivelul zgomotului este mai mare decat al altor modele;

– pretul este destul de mare.

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai importante electrocasnice dintr-o locuinta, atat din punct de vedere al pretului de achizitie cat si al consumului energetic. Alegerea unui frigider sau a unei combine frigorifice va trebui sa fie facuta in primul rand in functie de volumul necesar pentru alimentele proaspete sau pentru cele congelate. Apoi, va trebui sa tineti cont de eficienta energetica, organizarea spatiilor interioare si de sistemele si tehnologiile utilizate. Nu in ultimul rand, designul va trebui sa fie compatibil cu decorul bucatariei. Whirlpool W9921CW este o combina frigorifica cu specificatii tehnice bune, iar in continuare veti gasi o prezentare a acestui model.

Combina frigorifica Whirlpool W9921CW

Whirlpool W9921CW – combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Whirlpool W9921CW are un design alb minimalist, cu linii drepte si manere incorporate in usi. Directia de deschidere a usilor, este cea clasica spre dreapta, insa acestea sunt reversibile putand fi modificate in functie de necesitati. Combina are un volum net de 348 litri care este impartit astfel: 251 litri sunt alocati frigiderului si 97 litri congelatorului. Dimensiunile combinei sunt de 59.5 x 65.5 x 201 cm, rafturile de sus fiind mai greu accesibile pentru copii. Alte combine frigorifice cu specificatii tehnice bune sunt: Bosch KGV39VLEAS, Samsung RB34T671ESA/EF, Liebherr CNef 4005 sau Whirlpool WB70I952XAQUA.

Sistem de racire Dual No Frost 

Whirlpool W9921CW are un compresor cu eficienta energetica incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G), consumul anual de 247 kWh avand un cost lunar de aproximativ 16.5 lei. Nivelul zgomotului este de 42 dB, o valoarea mai mare decat cea a altor modele de generatie noua. Sistemul de racire Dual No Frost nu permite formarea ghetii in congelator si asigura un nivel optim de umiditate in frigider. 

Organizare eficienta a spatiilor interioare

Spatiu frigorific are o organizare moderna, cu doua compartimente in partea inferioara. Primul compartiment asigura conditii optime de temperatura si umiditate pentru fructe si legume iar al doilea mentine o temperatura constanta de 0 grade Celsius potrivita pentru alimentele proaspete. Celelalte alimente vor putea fi pastrate pe unul din cele 3 rafturi din partea superioara. Pentru sticle, borcane sau cutii aveti la dispozitie 4 rafturi din plastic situate pe usa frigiderului. Sistemul de iluminare tip led asigura o vizibilitate buna in interioare, chiar si pentru compartimentele din partea inferioara.

Congelatorul este imparit in doua compartimente si un raft pentru inghetata si alte deserturi. Capacitatea de congelare este de 13 Kg in 24 de ore iar autonomia fara energie electrica este de 16 ore. 

Whirlpool W9921CW

Panou de control tactil

Panoul de control contine un display digital si selectoare tactile care permit modificarea temperaturilor din cele doua spatii interioare. Acest model utilizeaza tehnologia Al 6-lea Simt dezvoltata de Whirlpool, care asigura un consum mai redus de energie cu pana la 30% in comparatie cu alte modele. In plus, daca temperatura din frigider scade sau creste foarte mult veti fi atentionati de o alarma sonora. 

Puncte tari

+ design modern;

+ display digital si selectoare tactile;

+ sistem de iluminare cu led;

+ tehnologia dual No Frost;

+ spatiu frigorific bine organizat.

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este mai mare decat al altor modele;

– pretul este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Whirlpool W9921CW este o combina frigorifica eleganta cu spatii interioare bine organizate. Panoul de control tactil, tehnologia Dual No Frost si sistemul de iluminare cu led sunt alte atuuri ale acestei combine frigorifice din portofoliul Whirlpool.