Combina frigorifica Liebherr Cbef 4805 review

 • Consum
  (5)
 • Tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/pret
  (4.5)
4.8

Sumar

Liebherr Cbef 4805 este o combina frigorifica de ultima generatie, cu un volum generos si un consum foarte redus de energie. Compartimentarea inteligenta, nivelul redus al zgomotului, tehnologiile inovative si garantia extinsa de 10 ani sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Liebherr.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca facturile la energie electrica sunt prea mari atunci inseamna ca este timpul sa schimbati aparatele electrocasnice cu unele eficiente si moderne. Frigiderele si combinele frigorifice sunt cei mai mari consumatori de energie dintr-o casa, modelele mai vechi putand sa aiba costuri lunare de functionare care depasesc 30 de lei. Pe langa eficienta energetica excelenta, cele mai performante combine frigorifice au un nivel redus al zgomotului si utilizeazaza diferite tehnologii care pastreaza prospetimea alimentelor o perioada mult mai lunga de timp. In continuare va vom prezenta o astfel de combina frigorifica premium care este produsa de compania germana Liebherr.

Combina frigorifica Liebherr Cbef 4805

Combina frigorifica de ultima generatie

Liebherr Cbef 4805 este o combina frigorifica din gama premium BluePerformance cu un design elegant din inox antiamprenta si manere verticale elegante in partea exterioara a usilor. Acest model are usi cu deschidere spre dreapta insa acestea sunt reversibile, putand sa fie modificate in functie de necesitati. Combina are dimensiuni de 60 x 66.5 x 201 cm si un volum net de 357 de litri, fiind un model ideal pentru bucatariile moderne si familiile formante din 4-5 persoane.

Eficienta energetica si silentiozitate

Liebherr Cbef 4805 are un consum anual de energie 183 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, consumul zilnic de 0.499 kWh avand un cost de cel mult 35 de bani. Pe langa consumul extrem de redus, acest model are si un nivel foarte scazut al zgomotului, valoarea de 38 dB fiind foarte mica mai ales daca luam in considerare volumul impresionant al frigiderului si congelatorului.

Frigider cu o buna compartimentare

Frigiderul are o capacitate generoasa de 242 de litri si este compartimentat inteligent cu ajutorul celor doua rafturi ajutabile din sticla securizata si a celor doua sertare BioFresh cu inchidere ermetica. Aceste setare se deschid foarte usor datorita sistemului de glisare si au o temperatura constanta de aproximativ 0°C pentru ca legumele si fructele sa isi pastreze proprietatile o perioada mult mai indelungata. Pe usa frigiderului se afla doua rafturi din plastic unde veti putea pastra atat sticlele si recipientele cu bauturi cat si borcane sau alte cutii de mici dimensiuni. Iluminarea interioara cu led asigura un nivel bun de vizibilitate si pentru setarele inferioare dar contribuie si la consumul scazut de energie al acestui model.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr Cbef 4805

Congelator spatios

Congelatorul cu volum de 115 litri este impartit in 3 sertare de rafturi de sticla care vor putea fi indepartate pentru depozitarea unor alimente sau cutii mai voluminoase. Congelatorul beneficiaza de doua functiiSuperCool care utilizeaza performanta maxima de racire o anumita perioda de timp si SuperFrost care reduce temperatura interioara la valoarea maxima in cel mai scurt timp. Capacitatea de congelare de 13 Kg in 24 de ore este una foarte buna iar in cazul unei pene de curent autonomia este de 33 de ore.

Tehnologii si functii moderne

Panoul de control are un display digital de 2.4 inch si butoane cu touch care permit setarea facila a temperaturilor interioare sau a functiilor speciale. Fiind un model high-end, aceasta combina frigorifica utilizeaza mai multe tehnologii inovative dezvoltate de Liebherr precum:

 • DuoCooling – utilizeaza circuite separate pentru a nu exista un transfer de aer si mirosuri intre frigider si congelator
 • SmartFrost – previne formarea ghetii in congelator astfel ca decongelarea este necesara foarte rar
 • PowerCooling – mentine o temperatura constanta si foloseste un filtru FreshAir cu carbune activ pentru absorbirea mirosurilor

In plus, acest model are o garnitura cu proprietati antibacterieine demontabila pentru o curatare mai facila si se poate conecta la un accesoriu optional care permite controlul cu ajutorul unui laptop sau al unui smartphone. Daca veti achizitiona aceasta combina frigorifica in perioada urmatoare veti putea beneficia de o garantie extinsa de 10 ani oferita de producator.

Puncte tari

+  design elegant

+ consum foarte redus de energie

+ compartimentare inteligenta a frigiderului 

+ nivel scazut al zgomotului

+ materiale de calitate

+ display digital cu touch

+ tehnologii moderne

garantie extinsa de 10 ani

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Liebherr Cbef 4805 este o combina frigorifica de ultima generatie, cu un volum generos si un consum foarte redus de energie. Compartimentarea inteligenta, nivelul redus al zgomotului, tehnologiile inovative si garantia extinsa de 10 ani sunt alte argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Liebherr.