Combina frigorifica Candy CM 3354 X review

๐Ÿฅ‡ Candy CM 3354 X
  • Eficienta energetica
  • Compartimentare interioara
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Candy CM 3354 X este o combina frigorifica compacta cu design elegant si consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mici.ย 

ยป Nu ratati reducerile de pana 60% la produsele din campania Curatenie luna de la eMag Click aici pentru oferta

Alegerea unui aparat frigorific trebuie sa inceapa intotdeauna cu stabilirea volumului necesar pentru spatiul frigorific si a celui de congelare. Acest calcul se face luand in considerare in primul rand numarul de persoane dar si de cat de des se gateste in casa. De exemplu, o familie mai numeroasa care gateste zilnic va avea nevoie de o combina frigorifica sau un frigider cu volum de 450-500 litri, insa o familie fara copii care mananca des in oras se va putea multumi cu un aparat frigorific cu volum total mai mic de 300 de litri. In cele ce urmeaza va vom prezenta o combina frigorifica cu volum mai redus care este produsa de compania italiana Candy.

Combina frigorifica Candy CM 3354 X

Combina frigorifica cu dimensiuni compacte

Candy CM 3354 X este o combina frigorifica eleganta cu finisaje din inox si manere orizontale integrate in cele doua usi. Usile se deschid inspre dreapta si nu sunt reversibile, astfel ca nu vor putea fi modificata in functie de amenajarea spatiului disponibil. Aceasta combina are o latime de doar 55 cm, o adancime de 54.5 cm si o inaltime de 180 cm, ceea ce ii va permite instalarea si intr-o bucatarie mai ingusta. Volumul net total este de 252 litri din care 188 litri ii revin spatiului frigorific si 64 litri congelatorului.

Compresor cu eficienta energetica buna

Compresorul combine Candy CM 3354 X are o eficienta energetica buna, consumul anual de 190 kWh fiind incadrat in clasa energetica A++ si avand un cost lunar de aproximativ 10.5 lei. Zgomotul de functionare are o valoare rezonabila de 42 dB, ceea ce inseamna ca nu veti fi deranjati chiar daca bucataria este deschisa spre hol sau livingroom. Din pacate, acest model nu beneficiaza de tehnologia No Frost astfel ca va trebui dezghetat periodic pentru a-i asigura o buna functionare. 

Spatiu frigorific cu organizare clasica

ยป Nu ratati oferta Rabla la electrocasnicele mari de la Altex Click aici pentru oferta

Frigiderul este organizat cu ajutorul a 3 rafturi din sticla securizata pe care se poate pastra o cantitate mare de alimente si care se pot ajusta pe inaltime in functie de necesitati. In partea inferioara exista un compartiment care ofera conditii optime pentru ca fructele si legumele sa isi pastreze proprietatile nutritive mai mult timp. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic care sunt potrivite pentru pastrarea sticlelor, cutiilor, borcanelor sau suportului pentru oua. Sistemul de iluminare cu LED asigura un nivel bun de vizibilitate iar termostatul mecanic permite setarea temperaturilor in 7 niveluri disponibile. 

โ‡’ Vedeti si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Candy CM 3354 X

Congelator de mici dimensiuni

Congelatorul desi are dimensiuni mici este impartit in 3 compartimente unde veti putea pastra diferite tipuri de alimente fara pericolul schimbului de gusturi sau mirosuri. Capacitatea de congelare de 3 Kg in 24 de ore este proportionala cu volumul acestui spatiu iar in cazul unei defectiuni a retelei electrice autonomia este de cel mult 19 ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ sistem de iluminare cu LED

+ pret accesibil

Puncte slabe

– lispa tehnologiei No Frost

Concluzii

In concluzie, Candy CM 3354 X este o combina frigorifica compacta cu design elegant si consum redus de energie. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de iluminare cu LED si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica o alegere buna pentru familiile cu venituri mici. 

Manual de utilizare Candy CM 3354 X

Tags: