Candy CCE3T618FW, Combina Frigorifica, 341 litri, Clasa F – Pareri si Review

▷ Candy CCE3T618FW Combina Frigorifica ⭐ Review si Pareri
Combina frigorifica Candy CCE3T618FW

Product Name: Candy CCE3T618FW

Product Description: Candy CCE3T618FW este o combina frigorifica cu volum de 341 litri si eficienta energetica incadrata in clasa E. Combina dispune de un sistem de racire Total No Frost si are un nivel al zgomotului de 39 dB.

Brand: Candy

 • Design
  (4)
 • Eficienta energetica
  (3)
 • Racire si zgomot
  (4.6)
 • Calitate.Pret
  (4.5)
4

Sumar

Candy CCE3T618FW este o combina frigorifica cu design simplu si dimensiuni compacte. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de racire Total No Frost si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Candy o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ panou de control electronic;

+ pret accesibil.

Cons

– eficienta energetica este incadrata in clasa F;

– designul simplist.

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Combina frigorifica sau frigiderul sunt unele din cele mai importante electrocasnice din orice casa, atat prin prisma pretului de achizitie cat si a consumului energetic. Durata de utilizare a aparatelor frigorifice este una mare, care depaseste 10 ani, astfel ca este important sa alegeti un model cu specificatii tehnice cat mai bune. Alte aspecte importante pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt volumul si organizarea spatiilor interioare, nivelul zgomotului sau designul si finisajele. Candy CCE3T618FW este o combina frigorifica cu un pret mai accesibil, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

Combina frigorifica Candy CCE3T618FW

Candy CCE3T618FW – design, volum si dimensiuni

Combina frigorifica Candy CCE3T618FW are un design simplu, cu unghiuri drepte si carcasa de culoare alba. Manerele verticale sunt integrate in cele doua usi si permit deschiderea facila a acestora. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, insa daca doriti puteti sa o modificati destul de usor. Volumul net total este de 341 litri din care aproximativ doua treimi sunt alocati spatiului frigorific (223 litri) si o treime (119 litri) celui de congelare.

Combine are dimensiuni destul de compacte (59.5 x 65.8 x 185 cm) astfel ca se va putea instala si intr-o bucatarie mai mica. Alte combine frigorifice cu volum similar pe care le-am analizat sunt: Star-Light CLFV-340F (340 litri, clasa F) sau Candy CCE3T618FB (342 litri, clasa F).

Compresor, eficienta energetica, sistem de racire

Candy CCE3T618FW are un compresor destul de silentios, nivelul zgomotului fiind de 39 dB. Eficienta energetica nu este insa foarte buna, fiind incadrata doar in clasa F, pe o scara de la A la G. Consumul energetic anual comunicat de producator este de 319 kWh, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 24 de lei. Sistemul de racire este Total No Frost, ceea ce inseamna ca nu se formeaza gheata in congelator, iar in frigider este asigura un nivel optim de umiditate.

Organizarea spatiilor interioare

Saptiul frigorific dispune de o cutie Cool Box in partea inferioara, care permite depozitarea fructelor si legumelor in conditii optime de umiditate. Deasupra cutiei exista 3 rafturi din sticla, care se pot ajusta pe inaltime pentru a permite depozitarea vaselor mai voluminoase. Pe usa frigiderului exista alte 5 rafturi de diferite marimi, unde veti putea pastra sticle, cutii sau borcane. Sistemul de iluminare Top Led Light asigura o vizibilitate buna, chiar si pentru cutia din partea inferioara a frigiderului.

Congelatorul este impartit in 3 sertare, care permit depozitarea alimentelor pe tipuri produse, pentru a evita schimbul de gusturi sau mirosuri. 

Panou de control si garantie

Panoul de control electronic este situat in partea superioara a frigiderului si permite setarea facila a temperaturilor din cele doua spatii interioare. Tot de aici veti putea activa si functia Super Cooling care accelereaza racirea alimentelor, protejandu-le pe cele cu o perisabilitate mai mare. Acest model beneficiaza de o garantie standard de 24 de luni, care insa poate fi extinsa la un cost suplimentar in momentul achizitionarii. 

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ sistem de racire Total No Frost;

+ nivel rezonabil al zgomotului;

+ organizare buna a spatiilor interioare;

+ panou de control electronic;

+ pret accesibil.

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata in clasa F;

– designul simplist.

Concluzii

In concluzie, Candy CCE3T618FW este o combina frigorifica cu design simplu si dimensiuni compacte. Nivelul rezonabil al zgomotului, sistemul de racire Total No Frost si pretul accesibil fac din aceasta combina frigorifica produsa de Candy o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mici. 

button-3
Tags: