Combina frigorifica Liebherr CU 3515 review

  • Fiabilitate
    (4.9)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4)
4.5

Aparatele electrocasnice fabricate in Germania sunt recunoscute pentru calitatea materialelor, fiabilitate si durata lunga de viata. Producatori precum Bosch, Miele sau Liebherr au in oferte produse high-end care sunt foarte apreciate atat in Europa dar si in Asia sau pe continentul nord american. Combina frigorifica este probabil cel mai important aparat electrocasnic din orice locuinta deoarece trebuie sa pastreze alimentele proaspete o perioada cat mai lunga de timp dar si sa le protejeze de bacaterii si microbi. In plus, trebuie sa aiba si un consum cat mai redus de energie deoarece este singurul aparat din casa care functioneaza non-stop. In continuare va vom prezenta o combina frigorifica premium produsa in Germania de Liebherr.

Combina frigorifica Liebherr CU 3515

Calitate si fiabilitate

Liebherr CU 3515 este o combina frigorifica cu un design alb elegant cu linii drepte si manere verticale pe usile frigiderului si congelatorului. Volumul total al combinei este de 310 litri astfel ca nici dimensiunile nu vor fi foarte mari: 181.7 x 60 x 62.5 cm putandu-se incadra cu usurinta si intr-o bucatarie mai mica sau mai ingusta. Consumul energetic este unul bun, incadrarea in clasa energetica A++ confirmand acest lucru, astfel ca nu veti plati mai mult de 10 lei pe luna pentru factura la energie electrica. Nivelul zgomotului este unul foarte redus, cei 40 dB fiind o valoare extrem de mica in comparatie cu alte combine frigorifice cu aceleasi dimensiuni.

⇒ Cititi si: alte reviewuri la aparate frigorifice

Liebherr CU 3515

Frigider bine organizat

Frigiderul are un volum net de 222 litri care este impartit de cele trei rafturi interioare din sticla securizata care se pot ajusta in functie de necesitati. Pentru depozitarea sticlelor exista un raft metalic care poate fi scos daca nu il folositi. Pe usa exista 4 suporturi plasate la inaltimi diferite pentru a va permite depozitarea unor recipiente cu inaltimi diferite. Sistemul de iluminare este unul cu LED care este mai eficient, are un consum mai redus de energie dat si o durata mai lunga de viata.

Congelator cu spatiu ajustabil

Congelatorul are trei compartimente din sticla securizata care insumeaza un voum total de 88 de litri. Produsele din carne, cele de patiserie sau deserturile congelate se vor dezgheta mult mai repede datorita sistemului Frost Safe iar pentru congelarea rapida puteti utiliza functia Super Frost. Capacitatea de congelare in 24 de ore este de 7 Kg iar autonomia in cazul unei defectiuni la reteaua electrica poate ajunge pana la 30 de ore.

Functii si tehnologii

Panoul de control aflat deasupra congelatorului are un afisaj cu LED si butoane cu touch cu ajutorul carora veti putea seta cu usurinta temperaturile din frigider si congelator dar veti putea si diagnostica eventualele defectiuni. Functia Super Frost poate fi folosita pentru congelarea rapida a alimentelor prin reducerea temperaturii la pana – 32 de grade Celsius iar  sistemul Frost Safe va automatiza reglarea temperaturii interioare pentru ca produsele din congelator sa fie acoperite cu un strat cat mai mic de gheata. Alte functii moderne sunt Child Lock care permite blocarea accesului copiilor la panoul de control sau semnalul sonor care va va avertiza ca ati uitat usa frigiderului deschisa.

Puncte tari

+ design elegant

+ materiale de calitate

+ consum redus de energie

+ spatiu interior foarte bine organizat

+ silentiozitate

+ garantie 48 de luni

Puncte slabe

– manerele nu au o forma ergonomica

– pretul este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Liebherr CU 3515 este o combina frigorifica premium cu dimensiuni medii, consum redus de energie si un nivel foarte scazut al zgomotului. Organizarea interioara foarte buna,  tehnologiile moderne si garantia extinsa oferita de producator sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei combina frigorifice moderne.